Muddi og Salamidrengene - Børnemusik - Børnekoncert
Muddi-og-salamidrengene-bifald
Share Button

Muddi og Salamidrengene

– børnemusik

Muddi og Salamidrengene er mere populære end nogensinde. De turnerer rundt i det ganske land. De har spillet over 3000 koncerter, udgivet 11 albummer og optrådt på samtlige danske tv-kanaler. Muddi og Salamidrengene har med deres musik, og i særdeleshed deres humør, slået deres navn fast i alle børns hjerter.

Muddi og Salamidrengenes hjemmeside bliver besøgt af tusindvis af børn og voksne i løbet af et år, og mange fans følger gerne de populære drenge på deres turné for på den måde at opleve Danmark på en ny og musikalsk måde!

Kort og godt: Muddi og Salamidrengene er blevet en institution, eller om man vil ”legendarisk”, inden for dansk børne- og familieunderholdning.

De sidste 20 år har de fyldt os med hits, som deres fans og radioer har taget til sig med stor begejstring. Aviserne skriver, at Muddi og Salamidrengene er i en liga for sig selv!

Se og hør dem, de er bedre end nogensinde!

Muddis Soloshow

Muddi er denne gang næsten alene på scenen, hvor energi, sang og sjov ballade leveres i et forrygende toptunet show.

Salamidrengene holder fri for at ku’ gi’ plads til de børn, som tør være backing band for Muddi, så trommesættet, bas og guitar står klar, tør du?

Muddi er glad for, at man ikke kan få fartbøder på scenen, for med 200 km i timen vil han få rigtig mange bøder!

Muddis Soloshow er hæsblæsende, finurligt og eftertænksomt skruet sammen. Og børneentertaineren Muddi gør det hver gang – gir den fuld gas!

Hvad enten det er soloshow eller med sit band, er Muddi garant for det bedste inden for børneunderholdning.

Muddi og Salamidrengene – juleshow

Så er det med at finde sivskoene frem og komme i julehumør! Muddi og Salamidrengene er i hvert fald klar til at rykke ud med deres forrygende juleshow endnu en gang.

Muddi og hans drenge har igennem mange år høstet stor ros for deres crazy juleshow, hvor de tryllebinder børn og barnlige sjæle med deres originale julesange fra cd’en ”Juletosset”. Muddi og Salamidrengene kommer igennem alle julens stemninger; snevejr, glæde, forventning, historie, mystik, kærlighed og juleslik i løbet af de 45 minutter, showet varer.

Pressen skrev:

”Ægte glad-i-låget-julepop for hele (børne)familien. Lige til at skråle med på senest anden gang.” – Ove Nørhave, Nordjyske Stiftstidende.

”Vinderen af årets julepladetest derhjemme blev suverænt ’Juletosset’ fra populære Muddi & Salamidrengene. Muddi & Salamidrengene har en sikker evne til at synge til børn uden at tale ned til dem, og på min hjemmefront hersker der ikke skyggen af tvivl om, at her er årets julehit.” – Uffe Christensen, Jyllands-Posten.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Muddi og Salamidrengene, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Muddi og Salamidrengene. Bookingforespørgsel
Muddi-og-salamidrengene-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet