Munch & Broderskabet - bifald.dk
Munch & Broderskabet hos bifald
Share Button

Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!

Skal du have musik og rabalder til din næste fest, så er Munch & Broderskabet noget for dig. Med stor loyalitet fortolker bandet Kim Larsen og Gasolin’ for fuld udblæsning!

Anders Munch har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin’-show i mere end 20 år, og festen fortsætter. Anders spiller til alt lige fra konfirmationsfester og Go’ aften Danmark til koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Spanien og på Færøerne. Anders har et bredt og alsidigt program med egne sange samt toner fra Kim Larsen og Gasolin’ og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik.

Danmarks bedste Gasolin & Larsen show

Anders Munch har i 20 år rejst med sit Kim Larsen-show i såvel Danmark, Norge, Sverige, Tyskland som på Færøerne. Anders blev i 2005, da Kim Larsen fyldte 60 år, inviteret ind i Go’ aften Danmark, for at synge et potpourri af Larsens store hits.

Du kan få det show, der passer dit arrangement bedst. Er det Anders, du skal have ud til et indslag med blot ham og hans guitar, eller skal den have fuld gas med hele det festlige og underholdende Munch & Broderskabet, så løfter vi opgaven.

Du kan både booke Munch & Broderskabet som solo, duo, trio eller hele pakken med det spilleglade Broderskabet. Når de fire herrer entrerer scenen, skal du forberede dig på en oplevelse, du sent vil glemme. Der er dømt fest, og det vel at mærke på den fede måde. Få ”Rita”, ”Rabalderstrædet”, ”Længes Hjem”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Jutlandia” og alle de andre – så du tror, det, du hører, er løgn.

Egne sange

Munch & Broderskabet udgav debutalbummet ”Forår i april” i 2017 – efter opfordring fra hr. Kim Larsen selv.

Umiddelbart derefter sendte Anders albummet til alle radiostationer, herunder Jørgen De Mylius og Leif Wivelsted. Jørgen De Mylius inviterede Anders til interview på programmet Eldorado, og Leif Wivelsted testede nummeret ”Danse i natten” på Dansktoppen med det resultat, at sangen røg ind på listen og blev der i alle de tilladte 15 uger.

Musikken er nærværende, folkelig og afspejler livet og glæden i hverdagen.

Hvad kan du forvente af Munch & Broderskabet?

Anders Munch og resten af Broderskabet vægter den ”rene vare”. Intensitet og dynamik – og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Anders har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin’ og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. På kopitro vis bevæger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Vil du sikre dig en succesoplevelse til dit næste arrangement – så book Munch & Broderskabet allerede nu!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Munch & Broderskabet, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Munch & Broderskabet. Bookingforespørgsel
Munch & Broderskabet hos bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet