Musik Tine - Musikalsk Børneunderholdning
musik-tine-bifald
Share Button

Musik Tine

– børneunderholdning

Musik Tine som også hedder Tine Mynster skaber musik, der kan åbne børnenes ører for egen kreativitet i legeuniverset. Hendes musik egner sig til at bygge og lege videre med, så den kan fungerer som katalysator for spontanitet og kreativitet.

Musik Tine synger, danser og fortæller om Auto Otto

Auto Otto er en ganske særlig onkel, og han har et ganske særligt og vidunderligt værksted for alle, der elsker biler – og det gør Musik Tine.  Med sin glade udstråling, smittende humør og musikalske imødekommenhed synger og danser Tine sig igennem både nyskrevne og velkendte sange om biler. Der er sange om den vidunderlige Gravko, den seje Falckmand og Skraldebilen, der henter alt det, vi går og smider væk.

Velkommen til en helt ny forestilling skrevet af Tine Mynster og Gunvor Bjerre.

Musik Tine med Balder – og hele farveladen

Velkommen indenfor i Balders farverige verden – en helt ny musikalske forestilling om Balder og hans kulørte familie.

I samarbejde med Gunvor Bjerre har Tine Mynster lavet et musikalsk univers, hvor den lille populære ærtepose Balder er i centrum. Med udgangspunkt i Balder-sangen, der er kendt og elsket af mange børn og voksne i hele landet, har vi skrevet helt nye sange med samme enkelhed i både tekst og melodi.

Denne forestilling henvender sig til børn fra 1 år og opefter – afhængig af alderen tilrettelægges forestillingen, så selv de mindste kan være med.

Balder – og hele farveladen er en aktiv bevægelseskoncert, hvor musik og sang kombineres med enkle bevægelser, ligesom der sættes fokus på de forskellige farver, ærteposerne har.

Musik Tine med familien Nissen – juleunderholdning

Familien Nissen – helt nye julesange med tekster af Gunvor Bjerre og musik af Tine Mynster

Med sin glade og musikalske udstråling sætter Musik Tine gang i alle nissefødderne. Dansenissen Tine fortæller og synger om familien Nissen – både skovnissen, køkkennissen og havenissen deltager i denne musikalske fortælling.

Forestillingen er en aktiv koncert, hvor både børn og voksne kommer op på dansegulvet – sangene er skrevet, så man hurtigt kan synge med.

Tine Mynster formidler musikalske koncerter med nærvær og musikglæde – musikalske oplevelser der er til at tage med hjem i familien eller institutionen.

Denne forestilling henvender sig til børn fra 2 år og opefter – samt deres voksne.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Musik Tine, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Musik Tine. Bookingforespørgsel
musik-tine-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet