Natasja Crone - Book hende som konferencier
natasja-crone-bifald
Share Button

Natasja Crone

Natasja Crone har en underholdende stil og faglig kompetence og har fungeret som konferencier på både små og store konferencer og ved alverdens møder.

Natasja Crone som konferencier

Hun har været konferencier for landets absolut største erhvervsledere, og hun forstår at gøre både introduktioner, spørgsmål og opsummering levende.

Før Natasja Crone blev et rigtig kendt ansigt

– var hun studievært på Preben Elkjærs sportskanal TVS, og siden er det gået stærkt. Natasja har med stor dygtighed været vært på både det danske Melodi Grand Prix og på DR’s seer-succes Stjerne for en aften. Og det var ikke uden grund, at hun sammen med Søren Pilmark blev valgt til konferencier-tjansen, da Danmark i 2001 var værter for det internationale Melodi Grand Prix i Parken. En opgave de to klarede med bravur.

Natasja Crone kan engageres solo eller sammen med netop Søren Pilmark. Undervejs synger hun også gerne et par små sange.

Natasja Crone optræder også på engelsk og fransk!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Natasja Crone, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Natasja Crone. Bookingforespørgsel
natasja-crone-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet