Nicklas Berg - Magic Tryllekunster og bugtaler | book ham hos bifald.dk
nicklas-berg-bifald
Share Button

Nicklas Berg – Magic

Trylleshow for familien med Nicklas Berg – Magic

I trylleshowet bliver hele familien (børn såvel som voksne) inddraget. Efter trylleshowet er der evt. mulighed for ballondyr til alle børnene.

Stand-up trylleri og bugtalershow med Nicklas Berg – Magic

Få en uforglemmelig oplevelse til jeres næste firmafest eller private fest.

Stand-up trylleri/bugtalershowet er et show med højt tempo. Her deltager hovedpersonen eller flere personer aktivt i showet. Nicklas Berg-Magic laver en perfekt kombination af trylleri og bugtaeri, hvor en frivillig fra publikum bliver forvandlet til en bugtalerdukke. Vanvittig sjov bugtaleri med hovedpersonen som dukke, så gæsterne skriger af grin.

Close-up Magi med Nicklas Berg – Magic

Close-up er den form for trylleri, hvor magien sker helt tæt på lige under næsen. Her tryller Nicklas Berg-Magic helt nede ved bordene, så magien kan ses på tætteste hold.

Ballon Workshop med Nicklas Berg – Magic

Ballon Workshop, hvor både børn og voksne kan deltage hver for sig eller sammen.

På et Ballon Workshop med Nicklas Berg-Magic kan i lære at fremstille sjove spændene og farverige ballondyr.

I kan lære at lave: en hund, papegøje, kanin, hest, giraf, elefant, mus, svane, pistol, blomst, supersej ballonhjelm, bamse, paraply, motorcykel og et piratsværd. Som er nogle af de mest populære ballonfigurer Nicklas Berg-Magic har fremstillet til børn (og voksne) igennem de sidste 10 år.

Ballon Workshop kan bestilles til bl.a. fritidsklubber, familiedag, biblioteker, byfester, skoler, SFO’er – åbent hus-arrangementer, messer, åben by night og meget mere.

Varighed: ca. 1 x 60 min.

Ballon Workshop kan kombineres med trylleshow, varighed i alt ca. 1 x 90 min.

Om Nicklas Berg – Magic

Nicklas Berg-Magic startede med at trylle som 9-årig, da han fik sit første trylletrick. Da Nicklas blev konfirmeret, brugte han sin blå mandag i tryllebutikken Pegani, hvor der blev købt trylletricks for alle konfirmationspengene. Hvorefter Nicklas begyndte at optræde til private fødselsdage og i børnehaver.

I 2005 var Nicklas med i tv-programmet Sådan Cirkus på TV 2, hvor han slog alle andre tryllekunstner ud og endte i finalen i Cirkus Benneweis. Efter tv-udsendelsen kom der for alvor gang i trylleriet, og Nicklas har ca. 100 tryllejob om året.

Nicklas skiller sig ud fra andre tryllekunstner, da han bl.a. optræder med levende dyr og også er bugtaler. Der er intet arrangement, der er for småt eller stort. Nicklas optræder til børnefødselsdage, konfirmationer, firmafester, julefrokoster, private fester, i børnehaver, ja alt, hvad man kan komme i tanke om. Han laver både børneshows, hvor der efter trylleshows gerne laves ballondyr til alle børnene, og han laver voksenshows.

Nicklas Berg-Magic medbringer eget lydanlæg og han optræder i hele Danmark.

Referencer:

”Vi er overmåde tilfredse med Nicklas’ optræden – han er super professionel, sød og dygtig, havde børnene i sin hule hånd, var selv ude og gøre opmærksom på showet, ja – vi er nærmest ekstatiske over hvor godt det var. Vi skal lige kende budgettet for næste år, men pønser allerede på at booke ham igen, hvis han har lyst.” – Sarah Holm-Hansson, bibliotekar, Helsingør Kommunes Biblioteker.

”Vi havde fornøjelsen, at få en helt unik oplevelse, da tryllekunstner Nicklas Berg lagde vejen forbi vor sommerfest. Han formåede med sine rappe replikker og sit kæmpe talent, at underholde os alle, så latteren ingen ende ville tage. Showet var skræddersyet til os med både trylleshow, bugtaler med vor direktør som “dukke” og endeligt “close up magic”. (Trylleri lige for næsen af os). Nicklas var så overbevisende i hans performance, så vi alle fik en fantastisk oplevelse med latter, undren og mere latter.” – Jesper Holm.

”Til vores sommerfest i DK Beton havde vi besøg af Nicklas Berg – Magic og det var rigtig sjovt. Da jeg hørte at festudvalget havde bestilt tryllekunstner tænkte jeg ja okay, men er det ikke lidt kedeligt. Det var det bestemt ikke! Vi blev virkelig underholdt. Nicklas er en rigtig dygtig tryllekunstner som kan sine tricks. Men det bedste er at det bliver udført på en sjov og underholdende måde. Jeg, chefen blev selvfølgelig drillet og hængt ud til stor morskab for personalet, specielt Nicklas som bugtaler kan anbefales. Jeg kan kun anbefale Nicklas Berg som underholdning til fester og andre arrangementer som skal piftes lidt op.” – Niels Søndergaard, adm. Direktør, DK Beton A/S.

”Kære Niklas
1000 tak for en super-performance til JALLA:12 arrangementet på Tovshøjskolen i Aarhus V i lørdags. Du havde det samlede publikum – børn, unge og voksne – i din hule hånd. Professionelt, nærværende og med en fantastisk fornemmelse for dit publikum. Varmeste anbefalinger herfra.” – Lise Ørskov, udviklingschef, OPGANG2.

Du er også velkommen til at tage kig på Nicklas Berg-Magics egen hjemmeside klik her

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nicklas Berg – Magic, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Nicklas Berg – Magic. Bookingforespørgsel
nicklas-berg-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet