Book Nicky Pagels hos bifald.dk | Hypnose og underholdning
Book Nicky Pagels
Share Button

Nicky Pagels

Mental underholdning

Nicky Pagels laver mental underholdning, hvor han bruger kropssprog, intuition og en smule hypnotiske teknikker. Det gør ham i stand til at kunne aflæse en persons tanker eller præge en person til at tage nogle bestemte valg. Alt sammen med et glimt i øjet og et smil på læben.

Show med Nicky Pagels

Nicky Pagels underholder til private arrangementer og firmafester. Showet er både for unge og gamle. Alle vil være underholdt fra start til slut. I vil gå hjem med et smil på læben og tanker, der kører rundt i hovedet på en god måde.

I bliver ført igennem tankelæsning og får en oplevelse af at blive gennemskuet på en sjov måde. Publikums kroppe, valg og tanker er bærende for showet. Der vil være forskellige folk fra publikum på scenen til at demonstrere, hvordan man kan blive påvirket. Dét er nemlig kernen i et show med Nicky Pagels, for hvad er manipulation? Og hvordan bliver vi manipuleret? Showet tager sit udgangspunkt i dagligdags aktiviteter, netop for at give en idé om, at vi bliver påvirket i vores dagligdag.

Showet kan variere i længde. Det kan være korte shows på 30 minutter og længere shows på op til halvanden time – alt efter behov.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nicky Pagels, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Nicky Pagels. Bookingforespørgsel
Book Nicky Pagels
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet