Nicolai Bangsgaard - bifald.dk
nicolai-bangsgaard-bifald
Share Button

Nicolai Bangsgaard

– antropolog, foredragsholder og eventyrer

Nicolai Bangsgaard har på sine tohjulede ekspeditioner tilbagelagt mere end 80.000 km og har været gennem over 100 lande på otte års tid.

Foredrag af Nicolai Bangsgaard

Caribien rundt på løbehjul

Rigt illustreret med både billeder, film og lyd beretter Nicolai Bangsgaard nærværende og inspirerende om sin unikke 1.000 km lange løbehjulsrejse gennem Caribien fra Trinidad i syd til Den Dominikanske Republik i nord.

Jorden rundt på cykel

Tag med på en enestående cykelekspedition, der fører dig gennem 53 lande på 6 kontinenter. En rejse der varer 1.413 dage og bevæger sig over 62.000 km.

Afrika-ekspeditionen

5000 km eventyrligt strabadserende solorejse på cykel i det sydlige Afrika. 9 lande får besøg af Nicolai.

Bali-Beijing-ekspeditionen

10.000 km, 170 dage, 85 deltagere var nogle af ingredienserne i denne rekordlange, kommercielle cykelrejse, der var Nicolais debut som turleder.

Anmeldelser

”En formidabel aften, hvor billede, lyd og Nicolais egne ord gik op i en højere enhed.” – Kværndrup Bibliotek.

”Det var et HELT igennem fantastisk og ærligt foredrag, hvor du kom langt ind under huden på de fleste af os. Med sin utrolige evne til at formidle, samt hans meget venlige og sympatiske væsen, formår Nicolai at gøre sit foredrag til en uforglemmelig oplevelse, som man ikke vil hjem fra.” – Air Canada.

”En storslået personlig beretning, leveret med levende fortællinger og et budskab, vi alle kan lære noget af. Nicolai er meget autentisk og levere sit budskab med stor respekt og en passende ydmyghed ifht. de mennesker, han møder. Jeg kan kun give Nicolai de varmeste anbefalinger.” – Idrætshøjskolen Bosei.

”Nicolai tryllebandt publikum med sit engagement og personlighed. Publikum var begejstrerede og spørgelysten stor. Jeg kan helt klart anbefale foredraget.” – Sindal Bibliotek.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nicolai Bangsgaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Nicolai Bangsgaard. Bookingforespørgsel
nicolai-bangsgaard-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet