NullerNix Band - Børneunderholdning & musik | Book dem hos bifald.dk
NullerNix-bifald
Share Button

NullerNix Band

– børneunderholdning

Det går ikke stille af sig, når nullermanden (eller damen?) slår sig løs. Finurlige og frække anekdoter flyder frit fra den grå lever – det handler om støv og andet småkravl og om at være lille og se verden nedefra.

NullerNix er et familieorkester, hvor alle fra 0-109 år kan være med. Showet tilpasses publikum såvel som arrangementets art.

NullerNix laver sjove børnesange krydret med fortællinger, som nok skal få både små og store til at trække på smilebåndet. Cathrine Legardh og NullerNix Band leverer et humoristisk show, hvor de præsenterer deres sange. Der bydes både på swing, pop, salsa, jazz og blues ­– alt sammen i gulvhøjde til fødselsdag og fest!

Cd’en og bogen ”NullerNix for sjov – fortællinger fra gulvet” handler om Nullermænd!

Den slags små, grå væsener, der findes i enhver støvet afkrog, og som ofte må finde sig i at blive trådt på!

Sangenes persongalleri bliver levendegjort på scenen, og vi møder blandt andre Tom Krus, der tager til Hollywood og får lus, danseren Harry Larsen, der bliver kendt, blot for at blive glemt, Fru Nulla, der bor på en ensom hylde i skabet, støvsugeren, der synger sin blues, fordi den bliver skiftet ud med en yngre model og mange, mange flere.

Det er kvalitetsmusik med rigtige instrumenter og finurlige tekster. Sangene handler alle på den ene eller anden måde om at være lille, og de opfordrer til, at vi skal se ting lidt nedefra! Cathrine er uddannet lærer og har brugt en del af sangene i sin undervisning til stor glæde for de børn, hun har haft.

NullerNix består af:

Cathrine Legardh, syngende nuller

Brian Mørk Hansen, guitar

Anders Mortensen, klaver

Tomas Wisti Raae, kontrabas og sav

Andreas Estrup, tromme

NullerNix kan bookes som duo, trio, kvartet og kvintet.

”Verden i børnehøjde – fed underholdning! Børn, forældre og bedsteforældre sad tryllebundne. Der var sange at synge med på, små fortællinger, sjove rekvisitter, energi og først og fremmest helt tæt kontakt med dem det hele handlede om: Børnene.” – M. Ljungreen, Rudersdal Bibliotekerne.

”Kom i god stemning og dans sammen til denne swingende jazz-samling for børn, som handler om nullermænd og andre af dagligdagens finurligheder. God underholdning for børn!” – Vores Børn.

”NullerNix har på kort tid skaffet sig et navn som et af landets populæreste familieorkestre.” – AOK, Berlingske.

”… en række skægge og opfindsomme sange med udgangspunkt i nullermændenes mærkværdige verden (der ligner vores til forveksling), serveret såre musikalsk af Cathrine Legardh og hendes orkester. Både rørende og sjovt i al sin absurditet.” – C. Munch Hansen, Information.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på NullerNix, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på NullerNix. Bookingforespørgsel
NullerNix-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet