Ole Larsen - bifald.dk
Share Button

Ole Larsen

– er født i 1961 og har holdt flere hundrede foredrag om, hvordan vi alle i en travl hverdag kan blive skarpere til at huske.
Ole har om nogen styr på kunsten at beherske fokus via hans 25 år lange karriere som professionel tryllekunstner i dansk showbiz. En af hemmelighederne ved at huske bedre er netop at kunne kontrollere fokus. Ole Larsen viser dig hvordan…

Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne

Giv dine medarbejdere en underholdende og lærerig oplevelse og udstyr dem med nogle af verdens mest effektive husketeknikker, som med garanti vil gøre hverdagen nemmere.

Med tre udsolgte foredrag på rekordtid på Lyngby Bibliotek og over 1000 på venteliste er der ingen tvivl. Der er i dag en overvældende interesse for at lære at huske bedre.

I Ole Larsens humoristiske foredrag Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne lærer du kunsten at huske navne, ansigter, vigtige pointer, passwords m.m. Du vil få værdifulde tips og enkle teknikker, som du med det samme kan anvende til at lære ny information.

Med flere hundrede holdte foredrag i løbet af de sidste fire år har Ole Larsen den erfaring og rutine, der skal til for at levere et underholdende og lærerigt foredrag, som deltagerne vil huske.

Hilsner fra glade arrangører:

”Aalborg Mekanikerklub var den 15. marts 2018 vært ved et foredrag med Ole Larsen ’Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne’. 70 medlemmer var mødt op til en spændende aften. Vi kan varmt anbefale Ole Larsens foredrag, som både giver en god husketeknik, men også et foredrag der byder på masser af grin og latter.” – Linda Svendsen, Aalborg Mekanikerklub, Metal Aalborg.

”Ole var en ubetinget succes og et samtaleemne resten af dagen og mange dage efter. Ole formår at inddrage og fascinere alle aldre og alle typer af mennesker. Oles optræden er garanti for et solidt grin og en god del undren og overraskelse blandt publikum.” – Carsten Sjørvad, økonomichef, ALPI Danmark A/S.

”Kære Ole, tak for sidst. Du levede til fulde op til vores høje forventninger. Med smil i øjet, engagement og en fantastisk kontakt til dit publikum!” –  Anne Boye-Møller, Senior Manager, LEGO.

”Hej Ole, TAK for et rigtig godt foredrag i onsdags. Jeg har ikke haft andet end positive tilbagemeldinger. Personligt må jeg nok erkende, at du imponerede mig mest ved at huske alle spillekortene og finde frem til, at klør es manglede.” – Marianne Jacobsen, customer support, Dräger Danmark A/S.

”Tak for en fantastisk aften Ole. Det passede helt perfekt til vores aften med generalforsamling i vores personaleforening, hvor vi i løbet af ca. 90 minutter fik ’klæbehjerne’. Eller rettere, fik nogle rigtige teknikker og værktøjer til, hvordan vi i en travl og hektisk hverdag husker ting, personer, tal – ja stort set alt. Dit indlæg var bygget rigtig godt op, så vi fik tillid og empati for dig allerede efter 10 sekunder. Dermed var alle ’med’ under hele dit indlæg – det var super. Og at det så også var sjovt – det gjorde bare aftenen perfekt. Så jeg vil fremover anbefale dig til andre, der skal have et foredrag med seriøsitet og samtidig er underholdende – krydret med lidt trylleri. Mange tak.” – Henrik Olesen, Ringkjøbing Landbobank.

”Ole var helt fantastisk. Vi er meget tilfredse.” – Tetra Pak Hoyer A/S.

”Hej Ole, mange tak for sidst.  Det levede til fulde op til vore forventninger, og der har været talt meget om denne aften.  Vi har fået ros for arrangementet, og den var du jo en stor del af.” – Jens Hjørnholm, Vestas Northern Europe A/S.

”Hej Ole! Jeg ville bare lige sige tak for sidst!! Det var jo forrygende. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, så det var jo rart.” – Morgenavisen Jyllands-Posten, Århus.

”Tak for en fantastisk oplevelse. Du levede atter op til vore høje forventninger. TAK !!!” – Jørgen Dalgaard, Skjern Bank.

”Tak for et kanon indslag. Rigtig god underholdning i fredags.” – Steffen Larsen, chefkonsulent, Erhverv Randers.

”Utrolig evne til at fange publikum.” – De Studerendes Erhvervskontakt.

”Kære Ole. 1000 tak for arrangementet i går og de to øvrige, du med succes har holdt her hos os. Ret fantastisk med den store interesse, der har været for dit foredrag.” – Tina Hauge Møller, kommunikationsmedarbejder, Lyngby Stadsbibliotek.

Efter de 3 afholdte foredrag på Lyngby Stadsbibliotek, er der stadig over 1000 på venteliste. (Red.)

Lyngby Stadsbibliotek 23/11-17, udtalelser fra deltagere: ”Meget inspirerende foredrag. Vildt at opleve at teknikkerne virker.” ”Super fedt.” ”Fantastisk.” ”Rigtig godt sjovt og lærerigt. Gode ting at tage med hjem.” ”Godt foredrag. God til at tale og underholde.” ”Fantastisk foredrag.” ”Interessant arrangement. Godt med involvering af publikum.” ”Et godt arrangement og vigtigt (godt) at han inddrager publikum for på den måde får man reelt noget med sig.” ”Spændende og interessant. Dejlig levende fremlæggelse af Ole. Fascinerende tryllekunstner – sjove indslag.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ole Larsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Ole Larsen. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet