Onkel Reje sang- og danseshow | Book ham hos bifald.dk
Share Button

Onkel Reje

Onkel Reje er modsætningen til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manérer. Onkel reje har en humor, der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu en gang sjovere at lave alt det, man ikke må.

Den piberygende Onkel Reje med det viltre udseende har en brevkasse sammen med sin ven Brille. Men der er ikke mange svar at hente hos Onkel Reje, for inden man ser sig om, er han i gang med en af sine røverhistorier.

Onkel Reje – sang- og danseshow

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme, når du skal til denne familiekoncert. Hyggelige, runde Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad.

Onkel Reje er blevet børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter optræder i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til mormor. Hvis han da ikke bestyrer sin brevkasse eller lader sine sure sokker fortælle vittigheder.

Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforældre kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Onkel Reje, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Onkel Reje. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet