Palle Pirat - børneunderholdning der begejstrer
palle-pirat-bifald
Share Button

Danmarks sejeste familieshow

Palle Pirat er kendt for et sceneshow langt ud over de sædvanlige. Piraterne begejstrer både børn og voksne med det musikalske show, de mange udklædninger og flotte rekvisitter.

På scenen optræder professionelle musikere, der kan deres kram. Det mærker publikum. Palle Pirat har netop fejret 20-års jubilæum og opnået en stor fanskare gennem årene. I mange kredse er Palle Pirat blevet kult, samtidig med at en hel ny generation af børn er begyndt at tage musikken til sig.

Gennem årene har op imod 600.000 mennesker oplevet Palle Pirat på landets musikscener og Palle Pirat har udgivet ni populære albums/CD’er.

Forældre, der ønsker at give deres børn en musikalsk og kvalitetsmæssig oplevelse, går ikke forgæves til en Palle Pirat-koncert.

Ny single 2020:

Show: Skæg og Skumsprøjt

Piratkaptajnen Benni Rabalder har ladet skægget gro – men alligevel fået piratstress.
Der er nemlig meget at se til som piratkaptajn, når man tidligere har været cirkusdirektør og ikke prøvet piratlivet før.
Ikke mindst skal der holdes styr på besætningen, alle guldskattene og den medbragte proviant.

Skal der betales told af fundne skatte? Og hvad med hvidvaskning af besætningens tøj?  Og må en pirat bruge GPS til at finde en skat?
Benni grubler...... og må på Mindfullnesskursus for pirater.

Men heldigvis virker sang og musik også beroligende. Og måske finder han skatten til sidst.

Halloween show

Palle Pirats Halloween Show er blevet rigtig populært.

Skynd dig at booke, hvis du endnu ikke har fundet uhyggelig morsom musik til efterårets arrangementer. Eller den helt rigtige børneunderholdning til sommerfesten.

Når Palle Pirat optræder, er der altid noget at hente med hjem for hele familien. Både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Lisbet Syngesild (Lisbet Frisenette) er i den vokale front, mens kaptajn Benni Rabalder (Nils Harbo) står for diverse instrumenter.
Efter showet er der “Meet & Greet”, hvor børnene kan hilse på piraterne, få taget selfies og få et autografkort med hjem.

Palle Pirat Juleshow

Der er masser af julesang, julesjov og julespas i årets festlige og flotte familieshow fra Palle Pirat. ”Juleskæg og nissesjov” er en forestilling, der fanger både lillebror, storesøster og svigermor.

De to frontfigurer i Palle Pirat, Benni Rabalder og Lisbet Syngesild er klar-pirat-start med juleforberedelserne. De to er taget til Grønland for at besøge julemanden og rejser herefter ud på en mission for at sprede glæde, sang og humør, så alt er klar, når julemanden skal ankomme d. 24. december. Undervejs leder Benni Rabalder og Lisbet Syngesild efter den gode julestemning og den store sangskat.

Mellem alle løjer og finurligheder bliver der sunget sange som “ Endelig blev det jul”, “Jeg vil ha’ de julegaver nu” og en masse andre julesange fra den populære CD ”Jul med Palle Pirat”.  Og publikum bliver inddraget. Børnene skal bl.a. lære julemandens dansevise med navnet “Julspor, julmand og julenissesjov”.

I forestillingen skal Lisbet Syngesild synge julen ind. Og Benni Rabalder skal finde den rette julestemning på sine instrumenter. Men kan de to pirater mon blive enige om toneart og tempo inden det bliver jul? En fornøjelig og festlig juleforestilling med masser af sang og musik.

Som altid fra Palle Pirat er showet en blanding af dialog, sang og musik og skønne optrin. En fornøjelig og festlig juleforestilling med masser af sang og musik.

Medvirkende:

Lisbet Syngenisse (vokal) Lisbet Frisenette
Paparotti: Papegøje
Honninghjerte: Hesten

Skatteøens Hemmelighed

I foråret 2016 havde Palle Pirat premiere på jubilæumsshowet ”Skatteøens Hemmelighed”.
Besætningen kommer ud på nye eventyr og oplever en masse spændende på en palmeklædt sydhavsø, hvor de måske finder en skat. Men det kræver at de skal finde ud af, hvor regnbuen ender og hvad der står på den mystiske runesten.

Forestillingen byder både på nye sange og et genhør med de populæreste numre fra Palle Pirat, der i 2016 kan fejre 20-års jubilæum. Det første show og det første album ”Klar! Pirat! Start!” udkom i 1996 og Palle Pirat har gennem de sidste 20 år turneret over hele landet. Udendørs og indendørs – til havs og til lands. Piraterne står altid ”Klar Pirat Start” og sangen med piraternes kampråb er blevet en klassiker.

Palle Pirat er kendt for liveoptræden og et spektakulært sceneshow og jubilæumsforestillingen vil også begejstre både børn og voksne med de gode sange, mange udklædninger og flotte rekvisitter.
”Skatteøens Hemmelighed” er et musikalsk, magisk og morsomt piratshow for hele familien.

Gennem årene har Palle Pirat fornyet sig og det er altid spændende at opleve showet, hvad enten du booker det store show med fem musikere.

Sagt om Palle Pirat

”Et brag af en sommerfest, hvor Bækkegårdens børns store idoler Palle Pirat, skabte en skøn og festlig stemning. Kan varmt anbefales til enhver festlig lejlighed.”
Kate Halbech , leder Børnehuset Bækkegården, Stenløse

”Palle Pirat optrådte med indlevelse og dramatiske udtryk og det var  næsten, som om vi havde skumsprøjt om ørene. Det gjorde ikke spor, at de voksne også nød de sjove iørefaldende sange.”
Jane Grøn, Formand for styregruppen i Mariager Børnekulturuge.

”Børnene havde en super oplevelse i dag i Krongården og syntes også denne gang at I var fantastiske”
Forældreforeningen Børnehuset Krongården, Sorø

”Palle Pirat sparkede festivalen i gang. Palle Pirat fik børnene helt op på dupperne ved åbningen af Frederikssund Festivalen torsdag, hvor billetterne var revet væk for 14 dage siden.”
Frederiksborg Amts Avis.

”Tak for i dag, og kæmpe tillykke med de 20 år! Man bliver aldrig for gammel til Palle Pirat!”
Sonny Christensen (voksen-fan)

”Tusind tak for en super spændende forestilling. Dejligt at opleve så mange børn samlet til fælles arrangement. Der blev danset til musikken, der blev klappet, der blev lyttet og der var fest blandt de små. Tusind tak for denne gang!”
Arrangør “Den Grønne” Nyborg.

“Ja, vil man ha’ succes til sit arrangement skal man bare bestille Palle Pirat”.
Guldborgsund Bibliotekerne, bibliotekar Yvonne Larsen.

”Kaptajn Klap alias Ulla Rasmussen og resten af Palle Pirat gav børnene kvalitet. Det var et helt fantastisk show med dygtige musikere.”
Næstved Regionen.

”I leverer dansk/nordisk børnekultur i en tradition og kvalitet på højde med Ole Lund Kirkegaard, Astrid Lindgren og Søren Kragh-Jacobsen.”
Karsten (voksen-fan), Gentofte.

”Jeg er rigtig glad for den gode musik. Det er nogle gode sange, som jeg elsker at synge med på.”
Marius, 4 år.

”Det er skøn musik I laver!”
Maria, 6 år.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Palle Pirat, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Palle Pirat. Bookingforespørgsel
palle-pirat-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet