pelle-lundberg-bifald
pelle-lundberg-bifald

Bookingforespørgsel på
Pelle Lundberg

Pelle Lundberg

Del her:

Pelle Lundberg er stand-up komiker og har siden 2012 indtaget de danske scener.

Med sine personlige og karakteristiske jokes var han hurtig til at gøre sig bemærket og allerede i 2016 fik han mulighed for at vise sig frem, da han blev udnævnt til “nyt håb” i Operaen til årets Zulu Comedy Galla. Og kun to år efter i 2018 slog han sit navn fast, da han fik comedybranchens anerkendelse, da han modtog Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

Som komiker er Pelle rolig og afslappet, mens han leverer sit materiale. Med udgangspunkt i sin egen tilværelse som far, forvirret og ofte fortvivlet fortæller han jokes, som de fleste publikummer kan relatere til. Derfor er det altid et sikkert valg at booke Pelle til jeres arrangement. I 2017 var Pelle på tour med Jan Gintberg og i 2019 var han igen hele landet rundt, da han var fast opvarmer for Mark Le Fêvres danmarkstour.

Herudover har du måske oplevet ham som vært i sine succesfulde podcasts, der tæller blandt andre Dahlgårds Tivoli Podcast og Flyverskjul. Ellers har du muligvis set ham, som paneldeltager i Klipfiskerne. Men han er allerbedst på de skrå brædder og på en stand-up scene!

Pelle har med sine mange års erfaringer fra stand-up scenen materiale og emner, der passer lige til jeres fest. Det går sjældent under bæltestedet, men handler derimod ofte om helt almindelige hverdagsproblematikker, de fleste kender til. Små irritationsmomenter kan i Pelles komiske verden blive blæst op til store moralske dilemmaer til stor underholdning for publikum. Og ønsker I, at det skal gøres endnu mere specifikt om jer, kan han skrive et show helt målrettet, så det handler om præcis jeres firma eller virksomhed.

“For mig handler stand-up først og fremmest om at få så mange grin ud af publikum som muligt. Der er ikke altid en dybere mening, men så længe folk sidder og griner, så er jeg glad. Jeg elsker bare at optræde,” siger Pelle.

Top

tak for din henvendelse!

Tanja fra bifald ringer eller skriver til dig