Per Hammerich - oplev hans fortryllende fortællinger her!
per-hammerich-bifald
Share Button

Per Hammerich

Der var engang …

Oplev Per Hammerich trylle den ene fantastiske historie efter den anden ud af den magiske fortællerring.

Per Hammerichs foredrag

Morskab med morale

– er underholdende fortælleforestillinger, hvor Per Hammerich, med hatten på sned og et glimt i øjet.

Publikum bliver på fantasiens vinger ført fra mytologi til nutid og fremtid – fra himmel til helvede – fra latter til gys.

Alt sammen tilsat sang og hvide løgne i en farverig underholdende vifte af oplevelser, hvor tilhørernes fantasi sættes i gang, så de med stor fornøjelse skaber deres egne billeder igen og igen i historiernes magiske univers.

“Ingen går tomhændet hjem”

I selskab med H.C. Andersen og co.

– er en helstøbt fortælleforestilling, hvor Per Hammerich tryllebinder tilhørerne med kendte og ukendte eventyr af H. C. Andersen og andre. Alt sammen krydret med anekdoter fra digterens forunderlige liv – fra vugge til grav –

Holder du ikke af Hans Christian Andersen, før du kommer, er der store chancer for, at du gør det, når du går hjem.

Glæd dig til en underholdende og ægte kærlighedserklæring, hvor den kære gamle digter får “en på hatten.”

Feedback

Det er ikke lyv, når der står i Per Hammerichs program, at han tryllebinder publikum.
Vi var 54 personer og man kunne høre en knappenål falde til jorden. Tonefald, mimik, udklædning og gestikuleren gik op i en højere enhed, og der var stor opmærksomhed og koncentration hos tilhørerne. Fin blanding af kendte og ukendte eventyr fra H.C. Andersens hånd.
En aldeles dejlig oplevelse.” – Gilleleje Menighedsråd

Per holdt et foredrag, hvor han fortalte så levende om H.C. Andersen. Blot måden Per H. indledte sin ankomst her til OK klubben på, var bare fantastisk, vi troede det var den helt rigtige H.C. Andersen som gjorde sin entre. Han var klædt som H.C. Andersen med høj hat og stok, akkurat som man forstiller sig at H.C. Andersen så ud. Jeg må sige han tog vores medlemmer i alt, med storm. En fantastisk levende fortæller. Ind i mellem var man tilbage i tiden og vi oplevede den rigtige H.C. Andersen, jeg kan kun anbefale Per H. til andre foreninger og klubber, han får de bedste anbefalinger her fra Haderslev.” – OK klubben I Haderslev

Tak for den dejlige formiddag vi havde med dig i dag. Vi kunne rigtigt godt lide dine historier om H.C. Andersen og på den måde du fortalte det på. Det er længe siden jeg har hørt, Kejseren uden tøj, store og lille Klavs, og pigen med svovlstikkeren, den har jeg ikke hørt om siden jeg gik i skole, du var pragtfuldt.” – Ældre Sagen i Rødovre.

Det var en stor fornøjelse og en ekstraordinær oplevelse, at være arrangør af den helstøbte forestilling. I selskab med H. C. Andersen og Co. som historiefortæller Per Hammerich holdt for os torsdag eftermiddag. Han tryllebandt tilhørerne med både kendte og ukendte historier af H. C. Andersen. En helt igennem dejlig eftermiddag.” – Ældre Sagen i Vejle.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Hammerich, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Per Hammerich. Bookingforespørgsel
per-hammerich-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet