Book Per Larsen - Spændende foredrag fra start til slut | bifald.dk
Per Larsen
Share Button

Per Larsen

Per Larsen er tidligere chefpolitiinspektør. Han er Københavner med stort K, han er glad for at kunne fortsætte med at arbejde for den by, han holder af, selv om han nu er holdt ved politiet. Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegadesagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. Næsten 40 år blev det til i politiet, og vi kender bl.a. Per Larsen fra kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer.

På kanten af livet med Per Larsen

Per Larsen løfter sløret for nogle af politiets store opgaver, herunder gennembruddet i Blekingegadebande-sagen. Per Larsen blev således sammen med Ove Dahl for Københavns Politi, hvad deres gode kollega Hans Jørgen Bonnichsen blev for PET, og som Niels Brinch nu er for TV 2, nemlig kompetente og populære offentlighedspersoner.

Per er jovial og oprigtig, når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke kedeligt, men derimod interessant, spændende og frem for alt vedkommende og humoristisk.

I 2008 måtte chefpolitiinspektøren ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp, nemlig kampen mod kræft. Han fik konstateret kræft i den ene nyre, og senere fik han konstateret kræft i binyren. Han er begge gange blevet opereret, inden sygdommen nåede at sprede sig. Han kan således også fortælle om, hvordan han har tacklet sin kamp mod kræften og sit optimistiske syn på livet.

I 2010 blev Per Larsen valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse, og i 2011 blev han vicepræsident efter fodboldspilleren Ebbe Sand. I 2012 blev han også formand for Børnerådet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Larsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Per Larsen. Bookingforespørgsel
Per Larsen
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet