Per Vers - bifald.dk
Share Button

Per Vers

Per Vers meldte sig som 15-årig første gang til en rap-konkurrence. Hurtigt lærte han, at den bedste taktik for at overleve i verbal krig med en fremmed rapper var at smide de hjemmeskrevne tekster ud og improvisere sine rim på stedet. To år senere vandt han Danmarks første landsdækkende rapbattle ved navn Årets Rapper.

Dansk rap blev større, det gjorde danmarksmesterskabet i freestyle-rap også. Nu hed det MC’s Fight Night, og aftenen blev hurtigt det mest prestigefyldte event i dansk hiphop. Per Vers stillede op og vandt. Ikke bare det første, men også det andet år. Og dér i bokseringen med det gyldne mesterskabsbælte om maven, hev han en krøllet takketale op af lommen og annoncerede, at han pensionerede han sig selv ubesejret. Han ville gerne lave sine egne regler og bruge sine freestyle-evner på andet end at battle kollegerne.

Det blev starten på en imponerende improviserende rejse, der har bragt ham land og rige rundt, han har freestylet i fængsler og i folketinget, for de rige og royale og de rimeligt almindelige. Med i alt 2500 optrædener er Per Vers blevet dansk freestyle-raps ”godfather”, der aldrig skuffer med sit frie og fantasifulde flow.

Per Vers som konferencier

Per Vers er blevet flittigt benyttet som konferencier til forskellige musikalske og kulturelle events.

Allerede da Per Vers var i 20’erne, stod han på scenen som konferencier for de store landsdækkende konkurrencer DM i Rock og DM i Dansk Rap. Senere kom Ringsted Festival, Kløften Festival, Efterskolernes Musikfestival til, og de sidste par år har han fungeret som konferencier til et par af Danmarks mest prestigefyldte musikbegivenheder: Foreningen af Danske Musikkritikeres pris, Steppeulven, og den ikke-tv-transmitterede del af Danish Music Awards.

I årene 2015-2018 havde Per Vers det store hverv ved Roskilde Festivalen at styre bandpræsentationerne på Nordeuropas største koncertscene, Orange Scene.

Per Vers er eminent til at guide folk igennem et program og spinder en sproglig smuk rød tråd imellem de forskellige indslag, og han har en naturlig flair for at få selv personer, der ikke er vant til at stå på en scene, til at føle sig godt tilpas i spotlyset.

Kundereaktioner:

”Jeg havde hyret Per Vers til at komme til en indflytter- og innovationsevent, hvor publikum var alt fra topchefer til unge Kaospilot-studerende og Århus’ borgmester. Et tough crowd. Men Per leverede varen. Ud fra stikord og historier fra publikum blev det til en forrygende session, som var præget af både nytænkning, humor, kant og underholdning i topklasse. Befriende med rap der handler om alt andet end F-ord, og er både morsomt og intelligent på samme tid.” – Jonathan Løw, prisbelønnet iværksætter, Listen Louder.

”Det var 11. år vi holder årsfest, og dette var den bedste! Kæmpe cadeau til Per Vers. Et par stykker klagede…de synes det var så suverænt, at de var kede af at det varede så kort! Ledelsen var meget imponeret over hvordan du fik alle med, og vejede stemningen. Så endnu engang tusind tak.” – Rene Lambertsen, Statoil.

”Vi havde en superfest der blev skudt godt i gang på grund af dig, du fik folk sendt afsted i den rette stemning. Folk syntes at dit show var rigtigt fedt, at det var sjovt, ’fagligheden/relevansen’ for Københavns Energi var i top og at du var fabelagtig hurtig og dygtig. En del måtte vi overbevise om, at du ikke kendte til ordene og historierne inden du gik på scenen. Så endnu en gang tak for showet!” – Thomas Toft, Københavns Energi.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Vers, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Per Vers. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet