Pernille Slot - bifald.dk
Pernille Slot
Share Button

Pernille Slot

Pernille Slot er kropssprogsekspert, hun lever og ånder for at videregive viden. Hun har igennem de sidste 11 år uddannet og dygtiggjort sig, og hun er i dag ekspert i at afkode nonverbal kommunikation med speciale i ansigtet. Denne viden har hun givet videre via undervisning og foredrag i hele Norden til bl.a. Politiet, Forsvaret, Novo Nordisk, Danske Bank, HTH og andre større og mindre virksomheder.

Nonverbal kommunikation er alt det, vi siger, helt uden ord. Det er den måde, øjnene kigger på, hovedet bevæger sig, hvordan ansigtet folder, den vinkel kroppen indtager, den stilling fødderne har, højde og drøjde, det er lyd, dufte, smage, farver og rum. Vores fysiske udfoldelser er nonverbale effekter, der har en betydning for vores måde at kommunikere på og er med til at skabe mening for vores ord.

Flere og flere mennesker går til hverdag og frygter, om de er købt eller solgt i deres relationer på jobbet eller i privatlivet. Det er Pernille Slots mission, at de skal sættes fri til at være sig selv og vide, at de er gode nok, som de er. For at nå dertil, kræver det, at de ved, hvad kropssprogets signaler betyder. Mange lader sig guide af en god mavefornemmelse, men det er ikke altid nok, da det kan blive for unuanceret. Når vi forstår alt det, der foregår uden om ordene, bliver ordene tydeligere. På denne måde bruger vi mindre spildtid på fejlfortolkninger og unødvendig mellemregninger.

Pernille Slot ønsker, at kropssprog skal kunne anvendes let og give mening for den enkelte.

Dit ansigt sladre, og fødderne fortæller sandheden

I foredraget får du et let indblik i de syv grundfølelser, der vises i ansigtet. Du bliver præsenteret for de fem universelle nonverbale signaler for kropssprog, kogt helt ind til benet. Du får mindst mulig viden, som giver dig mest mulig indsigt, og som giver dig størst mulig indflydelse til at bruge nonverbale signaler fremadrettet. Kombineret med en forståelse af, hvor kropssproget bor i hjernen, hvorfor vi har det, og hvorfor det har så stor en indflydelse på vores tanker og handlinger i hverdagen. Pernille holder foredraget på en personlig, nærværende og humoristisk måde. Hun bruger sig selv og de signaler, der er i rummet.

Du får tips og tricks til at:

  • Gøre et godt førstehåndsindtryk
  • Læse det autentiske svar i ansigtet
  • Bruge dit eget kropssprog positivt
  • Spotte trygheds- og trusselssignaler
  • Spotte interesse eller spild-af-tid-signaler

Ladies Night: Læs din mand … helt uden ord

På foredraget kan du blive klogere på hjernens strukturelle og biologiske forskelle mellem hanner og hunner. Hvordan det afspejler sig i adfærd og handling, og hvor stor forskel der rent faktisk er på vores styresystemer. Du får indblik i, hvad skal du gøre, og hvad der ikke så effektivt at gøre i relation til det modsatte eller det samme køn. Pernille kommer med sjove og praktiske eksempler fra hverdagen, der præsenterer dig for de store forskelle mellem hanner og hunner. Stemningen er åben og i øjenhøjde, hvor der er masser af plads til spørgsmål og løsninger.

Du får tips og tricks til at:

• Få hannen til at lytte
• Vække hans opmærksomhed
• Spotte hannens begejstringssignal
• Spotte dine egen begejstringssignaler
• Vi arbejder bedst muligt sammen.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pernille Slot, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Pernille Slot. Bookingforespørgsel
Pernille Slot
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet