Peter Jakobsen, trylleshows for voksne og børn | bifald.dk
peter-jakobsen-1-bifald3
Share Button

Peter Jakobsen

Trylleshow

Oplev lattermild trylleri under festmiddagen. I middagspausen. Efter arbejde. Til kick-off arrangementet. Til kaffen. Til drinken. Til den særlige lejlighed.

Peter Jakobsens trylleshow er interaktivt, og det betyder, at tilskuerne hjælper til og deltager aktivt i, at showet bliver en succes. Det er en blanding af tryllerier, stand-up, gags og komik. Det spiller meget bredt, men kan samtidigt målrettes det krævende publikum.

Peters tryllerier er på et niveau, de færreste har oplevet, så folk gerne taber kæberne undervejs. Men det vigtigste er nu, at publikum har det godt, sjovt og griner så meget som muligt undervejs.

Peters Jakobsens mange års erfaring gør, at han har en god professionel fornemmelse for at fange tonen og ramme stemningen i et selskab. Han kan derved forme showet, således at det passer præcist til jeres arrangement.

Peter tager det meget seriøst, når han skal være sjov tryllekunster, uanset anledningen og hvem I er, så målretter Peter sit trylleri, så det passer til jeres selskab. Peter elsker at optræde og giver sig altid 100 procent. Han er altid fokuseret på, at det skal være magisk og sjovt for alle at blive snydt.

Peter optræder også gerne på engelsk. Hans engelske show benyttes ofte af de største firmaer herhjemme til medarbejder- og kundepleje.

Peter Jakobsen laver trylleshow for både børn og voksne

Det er tryl for alle aldersklasser på en gang. Peter Jakobsen optræder på flere niveauer på samme tid. For imens Peter er i gang med et sejt trick, der imponerer de voksne og store børn, så trylle-fjoller han, så de små er helt med.

Peter Jakobsen er ekspert i at optræde for børn på deres egne præmisser. Peter har en empatisk måde at optræde for børn. Han er god til at gøre børn trygge og få dem til at føle sig godt tilpas. Peter har selv fem børn og mere end 20 års erfaring i at optræde for børn i en hver sammenhængen. Derfor benyttes Peter også ofte til særligt krævende opgaver.

Hele publikum er med i showet. Børn som voksne deltager aktivt i tryllerierne, enten hjælper de til med at trylle, eller kommer med tilråb og forslag. Børn og voksne kan simpelthen ikke lade være at blande sig. Tryllenumrene er en blanding af seje tricks og fjollede indfald. Børn og voksne oplever frem for alt en anderledes og uhøjtidelig tryllekunstner, der gør det sjovt at blive snydt.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Jakobsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Peter Jakobsen. Bookingforespørgsel
peter-jakobsen-1-bifald3
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet