Peter Mygind - oplev et foredrag fra hjertet.
peter-mygind-bifald
Share Button

Peter Mygind

Show eller konferencier

Oplev ham som entertainer, hvor kun fantasien sætter grænser for de personligheder Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften. Med originale indslag via dans, sang, skuespil, latter og glæde tager Peter Mygind opgaven op med entusiasme og indlevelsesevne.

Med en charmerende og legende tilgang bidrages der til aftenen med en utrolig pærevælling af velkendt og nyt. Publikum er garanteret en fastholdt opmærksomhed og en fantastisk oplevelse, mens de smittes af Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi.

Uanset om der ønskes et enkeltmandsshow i 45-60 minutter, eller at Peter Mygind styrer en hel aften som konferencier, udføres begge opgaver med stor professionalisme.

Foredrag med Peter Mygind

Find din indre kriger, er du syg, mand!

Man skal være stærk for at være syg. Så hvordan finder du din indre kriger frem, så du og dine nærmeste får den omsorg og behandling, der er brug for, så angst, sorg og afmægtighed ikke får lov til at styre livet.

Et humoristisk og følsomt foredrag om Peter Myginds møde med sygehusvæsnet – både som patient og pårørende. Peter har selv haft tre blodpropper og et hjertestop og er pårørende til familie og venner med bl.a. kræft og epilepsi.

Peter Mygind er ambassadør for Hjerteforeningen, og han deler gerne ud af egne erfaringer.

Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Arbejdsglæde og det gode liv

Peter Mygind kan bl.a. engageres til at fortælle om Arbejdsglæde og det gode liv – social ansvarlighed er vejen frem. Et foredrag, der handler om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt.

Det er ikke altid let, men det er vigtigt.

At gå glad på arbejde næsten hver eneste dag er muligt. Det kræver bare en lille indsat at blive et gladere og tryggere menneske. Vi har selv ansvar for vores liv. Der er ingen der ændrer det for dig.
Det handler bl.a. om din egen tilgang til livet/arbejdslivet.

Om hvordan vi kommunikerer med hinanden, og hvordan vi styrker vores sociale evner. Foredraget handler også om frihed til forskellighed og rummelighed – og at vi skal blive bedre til at inkludere alle mennesker i samfundet.

Peter Mygind tager udgangspunkt i sit eget liv og kommer med talrige eksempler og gode råd – serveret med stor alvor og humor – og ikke mindst selvironi. Foredraget er en saltvandsindsprøjtning!

Jeg kunne, hvad jeg ville!

Peter Mygind: ”Hvordan jeg overvandt forhindringerne, opnåede succes, og blev et stærkere menneske.”

Som ungt menneske var det ikke altid lige let at være Peter Mygind.

”Jeg var det sorte får.” – ”Der var ingen, der troede på mig.”

Men Peter VILLE! – Og den vilje bevirkede, at det lykkedes!

”Jeg skulle fandeme vise dem … og det gjorde jeg.”

Peter Mygind deler gerne ud af sine erfaringer, som alle kan lære noget af!

Det er både rørende og morsomt, og – ikke mindst – noget alle kan bruge! Både som privatperson, men også i arbejdslivet.

Peter fortæller, hvordan det er muligt både at være et vældigt stærkt, men samtidigt også et meget følsomt menneske. Og dér ligger måske opskriften på succes.

Dybest set handler det om, at du kan, hvad du vil!

Foredraget henvender sig i første omgang til de unge, men i høj grad også til deres forældre og andre voksne, der arbejder med børn og unge. Peter kommer også ind på mobning og social ansvarlighed i sit foredrag.

Mobning og social ansvarlighed

I syv år har Peter beskæftiget sig med emnet mobning og social ansvarlighed. Har haft Helle Rabøll (mobbeforsker i 17 år på Aarhus Universitet) som inspirator og coach igennem alle årene. Hvis vi styrker fællesskabet er chancen for, at der opstår mobning meget lille. Og hvis vi alle sammen tager ansvar for vores medmenneskers ve og vel. Et foredrag som tager udgangspunkt i at klæde unge, forældre, lærere og pædagoger på til at skabe en større bevidsthed om vigtigheden af et godt fællesskab.

Peter refererer bl.a. til Helle Rabølls interventionsmodel som, blev brugt i tv-programmerne på DR i 2013 Myginds mission. Hvad kan vi selv gøre for at få et bedre fællesskab? Hvordan kan vi blive bedre til at løse konflikter og se hinandens forskelligheder som en udfordring frem for en modstand? Hvordan kan vi lære at kommunikere på en ikke voldelig måde? Hvordan skaber vi et fælleskab, uden at man vogter på hinanden, uden angst og uden ensomhed?

Et foredrag som kommer fra hjertet, og som Peter har holdt over 350 gange og vil blive ved med, til han bliver 95 år.

Foredrag med Peter og Julius Mygind – far og søn deler ud

Hvordan vi får skabt en god dialog med vores unge? Få et hudløst ærligt indblik i en far og søns erfaringer med stoffer, når Peter og Julius Mygind fortæller om Julius’ stofmisbrug, og hvilke konsekvenser misbruget havde for dem som familie.

I foredraget diskuterer Peter og Julius fra hver sit synspunkt, hvordan vi får skabt en god dialog forældre og unge imellem, som kan hjælpe de unge til at fravælge rusmidlerne i en verden, hvor konfrontationen med stoffer er alle vegne, og hvor det sociale pres for at passe ind er større end nogensinde.

Foredraget med Peter og Julius er meget vedkommende og særligt velegnet til forældre og deres teenagebørn.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Mygind, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Peter Mygind. Bookingforespørgsel
peter-mygind-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet