Book Poul Erik Skammelsen til tankevækkende foredrag
Book Poul Erik Skammelsen
Share Button

Poul Erik Skammelsen

– en stjerne blandt nyhedsjournalister

Poul Erik Skammelsen er en af Danmarks mest troværdige tv-journalister. Han er blevet en af de store stjerner blandt nyhedsjournalister, simpelthen fordi seerne anser ham for at være en ærlig mand, der formår at gøre komplicerede politiske spørgsmål forståelige.

Poul Erik Skammelsen er lige nu aktuel som nyhedsvært på TV 2 News. I foredraget om verdens brændpunkter tager Poul Erik Skammelsen publikum med på en rejse gennem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Poul Erik Skammelsen var med, da TV 2 startede i 1988, kun kort tid forinden havde han færdiggjort sin uddannelse som journalist. Der gik ikke ret lang tid, inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på Den Himmelske Freds Plads i Beijing (Peking). Senere er det blevet til utallige opgaver som journalist fra verdens brændpunkter.

Foredrag af Poul Erik Skammelsen

I verdens brændpunkter

Poul Erik Skammelsen tager tilhørerne med på en rejse igennem de journalistiske brændpunkter verden over. Han var med, da TV 2 startede i 1988. En ny tv-station uden journalister, der i mange år havde siddet tungt på de spændende jobs. Der gik ikke længe, inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på Den Himmelske Freds Plads i Beijing (Peking).

Billedet af flyene, der flyver ind i skyskraberen, billedet af jublende mennesker, der slår hul i Berlinmuren, billedet af studenten og kampvognen på Den Himmelske Freds Plads, billedet af tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, billedet af tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean, er billeder, vi møder på tv igen og igen. Poul Erik Skammelsen var der, og det fortæller han om i foredraget I verdens brændpunkter.

Trumps Amerika

Valget af Donald Trump som USA’s 45. præsident var en overraskelse for de fleste og for nogle ligefrem et chok. Han ligner ikke sine forgængere i Det Hvide Hus. I et dybt splittet USA, blev han valgt med et snævert flertal og nogle få steder af især hvide arbejderklassevælgere, det Amerika Bruce Springsteen synger om. Trump kan betyde store omvæltninger, især for andre i resten af verden. Skammelsen er tidligere korrespondent i Washington og har været med til at dække de seneste syv præsidentvalg. I foredraget fortæller Poul Erik Skammelsen om Trumps Amerika.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Poul Erik Skammelsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Poul Erik Skammelsen. Bookingforespørgsel
Book Poul Erik Skammelsen
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet