Book Povl Erik Carstensen | Komiker og foredragsholder
povl-erik-carstensen-bifald
Share Button

Komiker Povl Erik Carstensen

Med sin debut i 1991 er Povl en af pionererne, der var med til at indføre stand-up i Danmark. I løbet af hans karriere har han leveret underholdningen til tusindvis af arrangementer; fra de største firmafester og konferencer til de hyggeligste og højtideligste private begivenheder og festligheder.

Povl er garant for en positiv, intelligent, meget morsom og underholdende oplevelse, som også formår at fange de tilhørere, der måske ikke betragter sig selv som deciderede stand-up fans.

Povl tilpasser gerne sin optræden til det enkelte arrangement, og han optræder også gerne på engelsk.

John & Aage (Morten Lorentzen og Povl Erik Carstensen)

John & Aage lever! Med deres energiske og meget morsomme show vælter kultduoen stadig huset til alle arrangementer lige fra firmafesten til den private festlighed og alt ind imellem.

John & Aage er også et oplagt valg som værter og konferencierer, da Aage sørger for at budskabet kommer frem, mens John står for løjerne.

John & Aage kan engageres med eller uden eget lyd- og lysanlæg og scene.

Det umage par som i 1990’erne henlagde Danmark i grin på grænsen til det hysteriske. Duoen kan stadig bookes til særlige arrangementer, og deres samlede værker er udgivet på dvd-film. I 2005 fortryllede John og Aage os atter med deres helt egen tv-udgave af H.C. Andersens eventyr Toppen og bolden.

Foredrag med Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen optræder også med foredraget: Kunsten at være lykkelig. Foredraget er baseret på hans stand-up, men han kommer også ind på blandt andet Dalai Lamas tanker om lykke, og giver sit eget bud på en matematisk formel for, hvordan man bliver lykkelig! Foredraget er et underholdende, tankevækkende og morsomt indslag til alle former for arrangementer lige fra seminarer, konferencer og kurser til firmafester osv.

Varighed: 1 x 60 min. eller efter aftale.

Povl Erik Carstensen kan også holde foredraget på engelsk.

Tilbagemeldinger:

”Kære Povl, Tilbagemeldingerne på dit show har været utroligt positive, tak for din indsats og jeg vil varmt anbefale dig til andre.” – efter optræden til sommerfest, Københavns Kommune.
 
”Hej Povl, Tusind tak for et godt show ‘on the road’! Vores kollegaer  var alle meget glade og syntes at du var super go’! Rigtig godt gået!” – efter optræden for JNData. 

”Hej Povl, Først og fremmest tusind tak til dig og Morten for et helt forrygende John og Aage show til vores sølvbryllup på Comwell Kellers Park i lørdags. I var prikken over i’et på en for os helt igennem vidunderlig fest og weekend. Samtlige gæster har ringet og sagt tak for sidst, og alle har kommenteret jeres show som forrygende sjovt og et herligt højdepunkt på aftenen.” – efter optræden til sølvbryllup med John & Aage.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Povl Erik Carstensen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Povl Erik Carstensen. Bookingforespørgsel
povl-erik-carstensen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet