Prop og Berta - Velkendt børneunderholdning | Book dem hos bifald.dk
prop-og-berta-bifald
Share Button

Prop og Berta

Prop og Berta er bedste venner og lever i et gammelt hus i udkanten af skoven. De ønsker at leve i fred og fordragelighed med deres naboer. Inde i skoven bor den onde heks Fullatrix, som ikke kan lide naboer. Hun er fuld af magiske tricks og ved hjælp af disse, prøver hun at skræmme Prop og Berta til at flytte. De tager kampen op. Sammen med deres gode venner, tyttebøvserne, klarer de sig på finurlig vis igennem rigtig mange udfordringer.

Dukketeater

Fortællingen om Prop og Berta vækkes til live i en sammenhæng, hvor det klassiske dukketeater og oplæsning gøres levende og samtidigt bringer digitale formidlingsværktøjer som film og visuelle effekter ind i genren. Dette giver en forestilling, der blander nærværet ved højtlæsning og dukketeater med det dragende og hurtige ved levende billedmedier. For Prop og Berta universet med den lille tykke mand og hans ko kan stadige tiltrække børn i dag, så de kan spejle sig i figurerne og måske lærer lidt om venskabets anatomi.

I forestillingen er der tænkt på det hele. De flotte rammer med fladskærm som baggrundskulisse, som dukkerne kan hoppe ind og ud af, kombineret med en flot lydkulisse, giver teatret et unikt udtryk. Dukkefører Kenneth Baun interagerer med børnene, uanset om det er et arrangement med få eller 400 tilskuere.

Stykket er velegnet for børn op til 9 år, men er skrevet så der også er gode grin for de voksne tilskuere. Hvert år skiftes der mellem de mest populære fortællinger kendt fra cd, film og tv.

Historien om Prop og Berta

Forestillingen starter, der hvor det hele begyndte. Prop forlader byen for at finde et hus på landet, hvor han møder alle sine nye naboer, og ikke mindst Jerseykoen Berta, der jo kan tale. Prop og Berta bliver hurtigt venner efter en dramatisk ildebrand, ligesom Prop også hurtigt bliver gode venner med byens politimester Frederiksen, og de små Tyttebøvser, der bor i en træstub
langt inde i skoven. Alt ånder dog ikke fred og fordragelighed, for idyllen ødelægges af heksen Fuilatrix. Den ondeste af alle onde hekse. Men selvfølgelig lykkedes det for Prop og Berta at narre heksen, så historien ender godt.

Anmeldelser

”Tak for en fantastisk oplevelse I i dag gav Bertram og hans Børnehave. Han er vildt stolt og nød forestillingen. Og at han fik lov til at holde Berta var stort for ham. Håber I nyder kagen ligeså meget som vi har nydt jeres forestilling. God tur hjem og sejt at I forsatte turen herover selvom vejret opførte sig som det gjorde. Dejligt arbejde I laver.” – Børnehuset Carlsro i Rødovre.

”Det var en rigtig god forestilling! Børnene var fuldstændig opslugte – det var en fornøjelse at se! Tak! Min dreng spørger desuden, om ikke han også snart kan komme ind og se Prop og Berta og spøgelsestyven – jeg har lovet ham at holde øje;) Tak for i dag!” – tilskuer på Københavns Hovedbibliotek.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Prop og Berta, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Prop og Berta. Bookingforespørgsel
prop-og-berta-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet