Ramasjang Mysteriet - Book et mysterie hos bifald.dk!
ramasjang-mysteriet-bifald
Share Button

Ramasjang Mysteriet

– vær med til at opklare mysterier med Kristian

Tv-programmet Ramasjang Mysteriet har taget Danmarks børn med storm. I en fantastisk underjordisk hule opklarer detektiven Kristian sammen med en masse børn store mysterier i Ramasjang.

Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan, Preben Pølsesnak eller en helt femte? Disse mysterier er bare nogle af de mange mysterier, Kristian og hans hjælpere prøver at opklare i det populære tv-program.

Nu har du chancen for selv at hjælpe Kristian, for hulen kommer rundt i hele landet og gør din dag lidt mere mystisk. Med sig tager Kristian et velspillende band, så kom og vær med og oplev et fantastisk show fuld af sang, musik og mysterier!

Ramasjang Mysteriet blev kåret som Årets Bedste Børneprogram 2013.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ramasjang Mysteriet, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Ramasjang Mysteriet. Bookingforespørgsel
ramasjang-mysteriet-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet