Rikke Berg - bifald.dk
rikke-berg-bifald
Share Button

Rikke Berg

Rikke Bergs teoretiske baggrund er en bachelor i psykologi, fire års uddannelse som psykoterapeut, certificering som NLP-coach, Enneagram-coach og efteruddannelser i mindfulness og konflikthåndtering. Som ledercoach med mere end 3000 coaching timer bag sig er det blevet et af Rikkes vigtigste specialer at turde gå tæt på og udfordre til indsigt, hvor hun bruger sin egen autenticitet og nysgerrighed til at flytte ledere milevidt. Hun har bl.a. coachet topledere fra Phillips, HK og Vestas.

Foredrag med Rikke Berg

Stresshåndtering

”Du kan ikke styre bølgerne, men du kan lære at surfe.” – Jon Kabatt Zinn.

Meget stress skabes gennem vores tanker, og det er hovedsageligt den måde, vi tænker om tingene, der stresser os. Vi kan via meditation og bevidsthed om tankestrømmene afhjælpe stresssymptomer og dermed øge styringen af vores eget liv.

Mindfulness

”If you want to move fast – go slow.” – Inso Kim Berg.

Hjerneforskning viser, at mindfulness skaber positive forandringer i hjernen. Dette foredrag om mindfulness giver dig et indblik i, hvordan disse forandringer kan skabes gennem meditation og praktiske øvelser, der kan træne dig i at mærke efter, hvad der giver mening for dig. Mindfulness er den direkte modsætning til at tage livet for givet – ved at fokusere på at få mere overblik og tage styringen i dit eget liv.

Autentisk lederskab

”At blive leder er synonymt med at blive sig selv. Så simpelt er det – og så svært er det!” – Warren Bennis.

En autentisk leder er i stand til at flytte sine medarbejdere. For at kunne flytte dine medarbejdere skal du først have modet til at flytte dig selv. Værktøjer til det får du gennem dette foredrag.

Enneagrammet

Hvornår er du for meget, og hvornår er du for lidt? Du har selv nøglen!

Ennegrammet er en psykologisk kommunikationsmodel, der indeholder ni forskellige personlighedstyper, der har hver deres fælles måde at sanse og se verden på. Enneagrammet tydeliggør for os, hvordan vores eget personlighedsmønster kan både hindre og fremme vores talent – og vores generelle lykkefølelse.

På foredraget lærer du om Enneagrammet og de forskellige personlighedstyper, der er en effektiv metode til at få mere selvindsigt og opnå en forståelse for, hvad der ligger bag enhver menneskelig adfærd.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rikke Berg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Rikke Berg. Bookingforespørgsel
rikke-berg-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet