Robert Mark trylleshow | Book ham til arrangementet hos bifald.dk
robert-mark-bifald
Share Button

Robert Mark

Masser af magi og underholdning med tryllekunstner Robert Mark.

Hvis du søger en humoristisk tryllekunstner med flair for at trylle for voksne, så er Robert Mark det rigtige valg. Med 18 års erfaring som professionel er du garanteret sjov underholdning for alle i selskabet.

Måden, hans trylleri bliver præsenteret på, er altid med fuld fart og total indlevelse fra både ham og publikum. Der er trylleri for både store og små sammen eller hver for sig.

Robert Mark laver: Børnetrylleri – Comedy Magic – Card Magic – Parlour Magic – Close-up Magic

Tryllekunstner Robert Mark tryller for både børnene og de voksne. Det udføres dog på en måde, så der kommunikeres i to planer – et til de voksne og et til børnene. Et eksempel på det er, når der bruges tryllestøv og samtidig bliver sagt: ”De voksne kalder det lommeuld, men det er tryllestøv!”

Robert er en sjov, charmerende og meget dygtig tryllekunstner. Han er til alt lige fra close-up trylleri til stand-up/scene trylleshow.

Robert Mark tilbyder også virksomheder, at man kan lære at trylle ved teambuilding, hvor der bliver afsløret trick, som deltagerne derefter skal trylle for hinanden.

Trylleri ved messer er utroligt sælgende, og det, at Robert har skrevet bogen Messesalg: håndbog for udstillere, gør, at Robert Mark er god til at få virksomhedens produkter ind i trylleriet, hvis det ønskes.

Close-up trylleri er utroligt fascinerende. Robert Marks close-up giver altid noget at tænke over. Oplev Robert Marks magi helt tæt på, book ham til close-up trylleri. Publikum skiftevis undres og griner, når Robert Mark tryller rundt ved bordene.

Tryllekunstner Robert Mark på engelsk

Trylleshow på engelsk er et af Roberts specialer, da han er vokset op med en mor, der har boet i England.

Close-up tryllekunstneren kan også hyres til at stå bag baren med sine tryllerier.

Robert Mark er børne- eller voksenunderholdning med lattergaranti.

Foredrag med Robert Mark om Harry Houdini og magiens historie

Du kommer med på en fantastik rejse, hvor du under foredraget får indblik i den hemmelige verden, som tryllekunst er. Harry Houdini er uden tvivl den mest berømte tryllekunstner og udbryderkonge nogensinde, hans fantastiske liv og magiens historie tryllebinder både voksne og børn.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Robert Mark, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Robert Mark. Bookingforespørgsel
robert-mark-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet