Book Rune Klan - Stand-up og trylleshow i én charmerende pakke
Rune Klan
Share Button

Rune Klan

Rune Klan er en af Danmarks bedste komikere og en af verdens bedste tryllekunstnere i én og samme person. Han startede med at trylle og underholde i 1987, og han er i dag et af de største navne i internationale magikerkredse. Han har blandt andet leveret tricks til verdensmesteren i trylleri. Han mestrer det til fingerspidserne. Rune Klan har optrådt et utælleligt antal gange i ind- og udland.

Rune Klan optræder ikke for at redde verden, men for at underholde. Dog har han sin egen lille mission: At gøre op med myten om tryllekunstneren, som den der blot hiver kaniner op af hatten og saver duer over iklædt bedemandstøj. I 1999 fik Rune Klan smag for stand-up og gjorde det til en fast del af sit show univers. Han var heldigvis udstyret med ”funny bones”, som det hedder inden for comedy genren. Derfor gik det i starten hen over hovedet på mange, hvilke tricks og kunster han hev op af lommen til dem, fordi de lå flade af grin. Folk ænsede ganske enkelt ikke, hvor mange tøjdyr, blomster og pølser der uforklarligt, skiftevis forsvandt og dukkede op i hans show.

Rune Klan kan bookes til det meste

Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på! Rune Klan kan bookes til det meste og er et stensikkert kort til alle slags fester og arrangementer. Han er den rigtige løsning til det meste, fordi han er værdsat af de fleste, ung som ældre. Han mestrer alt fra større gallafester og festivaler til arrangementer af mere intim karakter – både inde og ude. Han har en ustyrlig portion hittepåsomhed, som giver optimale betingelser for at udvikle og levere komik og trylleri i verdensklasse til publikum, som han bare ikke kan stoppe med at elske.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rune Klan, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Rune Klan. Bookingforespørgsel
Rune Klan
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet