Safari Simon | Spændende fortællinger for børn | bifald.dk
safari-simon-bifald
Share Button

Safari Simon

Mange børn kender Safari Simon fra Aalborg Zoo, hvor han med stor succes har været fast underholdningsfigur i mange år. Safari Simon starter sæsonen i påsken og kører med to shows per dag til og med efterårsferien.

Safari Simons safari- og jungleshow med sang og musik

Forestillingen i Aalborg Zoo skifter tema hvert år. I samarbejde med Aalborg Zoos skoletjeneste bliver der fastlagt et tema, som forestillingen skal omhandle. Showet skal på en humoristisk måde, som inddrager børnefamilierne, behandle temaer, som er nok så alvorlige og tager udgangspunkt i truede dyrearter, globale klimaforandringer uden løftet pegefinger. Børnefamilierne skal først og fremmest more sig og underholdes, samtidig med der er lidt læring og eftertænksomhed i showet.

Safari Simons show bygger ikke på trylleri, men handler om rejsen i Kongoslawistans mørke jungle, hvor han og hans tro følgesvend orangutangen Pongo oplever en masse spændende ting og dyr. Alle disse oplevelser på rejsen bliver showet bygget op omkring. Der indgår ikke levende dyr i forestillingen, men til gengæld bruger Simon specialfremstillede lookalike dyr, som har indbygget robot-elektronik, der får dem til at se levende ud på spektakulær vis.

Showet er bygget op omkring temaet: ”Pol til pol” – om den globale opvarmning og vores fælles ansvar for at spare på energien. Showet behandler temaet på en underholdende måde, hvor børnene er en del af showet og er med til at guide Safari Simon gennem de besværligheder, Pongo skaber fra start til slut. Forestillingen er krydret med live sang og musik samt en masse spektakulære elektronisk styrede effekter, der giver Pongo livagtig adfærd.

Det er et anderledes underholdende show, der på alle måder engagerer publikum.

Showet varer ca. 25 minutter. Der deles postkort ud til alle børn efter forestillingen, og børnene kan blive fotograferet sammen med orangutangen Pongo og Safari Simon.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Safari Simon, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Safari Simon. Bookingforespørgsel
safari-simon-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet