Salmeswing - børnekirkekoncert for de små | Book dem hos bifald.dk
Sille Grønberg og Palle Windfeldt
Share Button

Sille og Palle

Salmeswing – Kirkekoncerter for børn

Salmeswing er kirkekoncerter for børn. Salmeswing består af musikerne Sille Grønberg og Palle Windfeldt. Med ca. 150 koncerter årligt i ind- og udland er de nogle af de mest rutinerede musikere, når det kommer til  koncerter for børn. Byd børnene velkommen i kirken med Børnesalmebogen! Salmesang er noget af det, som selv små med glæde og stor entusiasme kan deltage i.

Med Salmeswing fyldes kirken af musik, når Sille og Palle spiller. Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livsgivende rytmer til hjertet, sanserne og dansebenene. Koncerten kan stå alene eller indgå i barnedåb eller børnegudstjenester, meget gerne med medvirken af kirkens eget børnekor. Den kan også laves som afslutning af babysalmesang-forløb eller som julekoncert for familier eller den lokale daginstitution. Salmeswing spiller desuden skolekoncerter i samarbejde med folkekirkens skoletjenester og koncerter for minikonfirmander.

ABC-koncert

Sille og Palles ABC-koncert er en legende og lærerig oplevelse for de 4-8 årige fyldt med finurlige og sjove børnerim og alfabetet selvfølgelig. Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse fyldt med farverige tegninger bliver der bladret og sunget igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å. Med rytmer, melodier og tegninger bliver det legende let at lære alfabetet.

Baby-Jive

Medlevende jive for de helt små. Rokkende og rullende, lyttende og lullende, kravlende og savlende, dansende og drømmende medvirker de helt små verdensborgere i en spillevende Baby-Jive koncert. Koncerten er fuld af Bali-klokker, guitarstrengeleg, sigøjnerjazz, brazil-rytmer og de melodier, der opstår helt spontant undervejs – hvis ellers guitaren vil vågne.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt, som udgør Salmeswing og Baby-Jive, er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn. De har spillet musik sammen, siden de mødte hinanden for 28 år siden, og de spiller 140-170 koncerter om året i ind- og udland bl.a. Kina, Belgien og Frankrig. De er desuden musikerne og komponisterne bag DRʼs populære børnetime Rosa fra Rouladegade. Duoen har også indspillet cdʼer til Børnesalmebogen og Den store julesangbog for børn, tre cd-bøger med klassiske børnesange og cdʼen til ”Den lille Ole – og andre godnatsange for børn”. Derudover har begge musikere et omfattende musikerliv bl.a. i disse bands: Tango Orkestret, Guitarreros og senest med Sille Grønbergs egen solo-cd ”Hånden på hjertet”, der er blevet spillet flittigt på P4.

Anmeldelser

”Der blev danset i kirkens midtergang, men også sunget og klappet til den store guldmedalje, da Sille og Palle inviterede til Salmeswing i Bov Kirke.” – Jyske Vestkysten.

”Et ganske gedigent værk, der fortjener at blive standart på ethvert børneværelse.” – Roskilde Stiftsblad.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sille og Palle, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Sille og Palle. Bookingforespørgsel
Sille Grønberg og Palle Windfeldt
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet