Book Sanne Søndergaard - Stand up komiker og foredragsholder
sanne-soendergaard-bifald
Share Button

Komiker Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard laver stand-up, der handler om noget. Hun insisterer på, at publikum ikke bare skal le. Nej, de skal tænke!

Stand-up med Sanne Søndergaard

Det er ikke kun ”pik og patter” og platheder. Det er intelligent, vidende og samtidig vanvittigt sjovt. Det er stand-up, som man kan invitere både forretningsmanden og farmor med til. Det er noget så usædvanligt som stand-up for mennesker, der normalt slet ikke bryder sig om stand-up. Sanne Søndergaard er ikke bange for at spidde magthaverne, men hun sparker ikke nedad. Hun vil ikke bruge humoren i mobningens tjeneste. Tværtimod! Hun vil bruge den til at forene os.

For Sannes humor tager nemlig udgangspunkt i, at vi skal være bedre til at forstå hinanden – mænd og kvinder, sorte og hvide, unge og gamle. Hendes jokes gør simpelthen op med alt det, vi forventer af hinanden – og af os selv.

Sanne Søndergaard udgav i 2014 onemanshowet Mandehader? Et show om at være alt for glad for pik. Hun har medvirket i en række comedy- og debatprogrammer og er for tiden fast paneldeltager i Søndagsfrokosten på P1. Hun er desuden forfatter til tre romaner og holder humoristiske foredrag om bl.a. voksenmobning og om de svære teenageår.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sanne Søndergaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Sanne Søndergaard. Bookingforespørgsel
sanne-soendergaard-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet