Scandinavian Stunt Group - bifald.dk
Deni Jordan - Bifald.dk
Share Button

Scandinavian Stunt Group

Scandinavian Stunt Group er et af Skandinaviens mest erfarne og brugte stuntteams.

Deres mest markante profil er Deni Jordan som i tillæg til sine mange solostunts med tiden har opnået international anerkendelse som stuntkoordinator på film, reklamefilm og tv. Af aktuelle produktioner, som Deni og teamet har arbejdet på, kan nævnes skandinaviske thriller serier som Broen , Øyevitne, Wallander og mange andre. Desuden er teamet kendt for at lave mange af de store nordiske filmproduktioner såsom Pioneer, Mænd og høns og Beatles. Både i 2010 og 2014 blev Deni Jordan nomineret til en Taurus World Stunt Award i Hollywood  for ”Best action in a foreign picture”.

Deni Jordan

Deni Jordan er Danmarks mest erfarne og prisbelønnede stuntmand. Han har lavet over 200 produktioner og er den eneste stuntmand i Danmark, der arbejder uden for landets grænser. Han har vundet de uofficielle verdensmesterskaber i stunt i Moskva, og han er to gange nomineret til en Taurus World Stunt Award i Hollywood for bedste stuntkoordinator på en udenlandsk produktion. Deni har desuden instrueret den prisbelønnede tv-serie The Stunt Comedy Show, som blandt andet blev vist på DR Ultra i 2014-2015

Stuntshows

Scandinavian Stunt Group fortæller om deres job og demonstrerer slagsmål og faldteknikker på scenen. Samtidigt krydres dette med actionsekvenser, og publikum bliver brugt på scenen som medvirkende i stuntshowet. Der bliver vist forskellige stuntrekvisitter og specialeffekter som breakaway flasker (sukkerflasker), bullithits (elektrisk sprængladning) og semiburn (ild i person). Alt sammen gjort på en fantastisk uhøjtidelig måde med et glimt i øjet og masser af humor. Det er underholdning, som både børn og voksne vil få stor glæde af og garanteret masser af grin, gys og spænding for alle aldre.

Der bliver også lavet shows til temafester såsom James Bond, western, gangster osv.

Foredrag om stunt

Deni Jordan fortæller om sine mange år i branchen, og hvordan det er at leve af et så farligt erhverv. Om det at arbejde med store egoer som skuespillere og instruktører, og hvordan man planlægger en stor actionscene fra start til slut. Der krydres med anekdoter og vilde oplevelser fra hans liv i denne farlige branche.

Foredragene kan fokusere på bestemte emner såsom sikkerhed på arbejdspladsen eller arbejde under pres, såfremt dette ønskes.

Stuntworkshop

Her prøver deltagerne selv at lave stunts. I workshoppen kan man prøve at lave slagsmål, faldteknikker og arbejde med stuntrekvisitter og specialeffekter.

Workshop kan vare alt fra 1 time til et længere forløb over flere dage.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Scandinavian Stunt Group, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Scandinavian Stunt Group. Bookingforespørgsel
Deni Jordan - Bifald.dk
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet