Sebastian Dorset - Entertainer, konferencier og komiker
sebastian-dorset-bifald
Share Button

Sebastian Dorset

Sebastian Dorset er dansk stand-ups gennemsyrede, rare, kloge og bebrillede morsomme mand. Hans stil og facon kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.

Uanset hvem Sebastian bliver stillet overfor, tilpasser han sit show til deres virkelighed. Hvilket firma eller hvilken forening skal han underholde, og hvilke emner kræver det, at han forholder sig til? Men først og fremmest skal det være sjovt, personligt og professionelt.

Shows med Sebastian Dorset

Storyteller

Sebastian Dorset er mest kendt som en stand-up komiker af den mere nørdede slags. Og måske er det 15 års træning med komikken, der har skærpet hans sans for ordenes magt og deres effekt på et publikum. I hvert fald har erfaringen styrket hans evne til at sætte ord sammen i den rigtige rækkefølge og i snurrige, overraskende forløb.

Selvfølgelig er det med fokus på det humoristiske, når Sebastian fortæller historier, men ikke humor i stand-up forstand: Det er som storyteller, at den komik, han egentlig brænder for, kommer frem – surreel, underfundig, nysgerrig og til tider poetisk humor, som ikke kun kalder på grin og overraskelse, men også noget man kunne kalde rørelse.

Hvorfor er der aldrig noget godt i fjernsynet?

Med over ti års erfaringer med at lave tv både foran og bagved kameraerne giver Sebastian Dorset svaret på dette spørgsmål, som vi så ofte selv har stillet os hjemme i sofaen foran fjernsynet. Gennem brug af humor, anekdoter og selvoplevede eksempler på ”tv-logik” giver dette foredrag stof til eftertanke, næste gang man sidder med fjernbetjeningen og dermed magten over seertallene.

Skarp stand-up tilsat lidt hygge

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyret morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad i stand til at gå i flæsket på emner som Nørrebro, 7-Eleven og naboskaber på en ubarmhjertig morsom måde.

Han er, som fast ankermand på Kulcaféen, en suveræn vært og konferencier, og han er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum.

Sku’ DET være morsomt?

Man kan finde mennesker af enhver størrelse, farve og trosretning, men det er umuligt at opstøve en person, der ikke selv mener at have sans for humor. Ikke alene synes vi selv, vi er sjove, men vi finder os også i stand til at vurdere, hvad der er sjovt, og hvad der absolut ikke er det. Baseret på sine erfaringer fra de sidste mange år som stand-up komiker kommer Sebastian Dorset med eksempler på, hvordan humor kan hjælpe i hverdagen, og eksempler på, hvornår den helst skulle have været undgået. Hvad er sjovt, hvordan bruger vi det sjove, og hvordan glatter vi ud, når vi har været FOR sjove, er nogle af de spørgsmål, man efter dette foredrag ville have lidt lettere ved at besvare.

Foredrag med Sebastian Dorset

Forklædt som velfungerende

Da Sebastian Dorset var sidst i sine teenageår, blev han spundet sig ind i en depression. Han endte helt på bunden, og kun ved en vens indgriben endte han med at svæve et par meter over bunden, hvor han har befundet sig siden. Hør hans betragtninger om sin depression, dens årsager, omverdenens reaktioner og få hans bud på, hvordan vi som medmennesker håndterer, hvis nogen omkring os trækker sig fra fællesskabet og lukker sig inde.

Sebastian lover ingen løsninger, kun sine egne tanker og erfaringer, men leverer dem helt uden filter eller forbehold. Der kan spørges om alt, midt i eller efter foredraget, og han har sine helt egne bud på, hvordan man bedst håndterer, hvis en person, man holder af, synker ned i et sort hul.

Frivilligt sjov

De mange tusind timers frivilligt arbejde, der hver dag bliver lagt i Danmark, kan ikke erstatte velfærdssamfundet eller stå alene. Uden alle de kære frivilliges indsatser ville samfundet bryde sammen. Så enkelt kan det siges, men Sebastian Dorset bruger gerne en del flere ord på det som en humoristisk hyldest og en respektfuld eftertanke over frivilliglivet, og hvad det betyder for vores land.

Sebastian Dorset som konferencier

Sebastian er altid klar til at målrette sin optræden efter arrangørernes ønske og er også en meget benyttet konferencier, der på afslappet vis knytter nogle humoristiske kommentarer til de forskellige indlæg og får arrangementet til at glide så både tidsplanen og humøret holder.

Med sin baggrund som journalist kan han både stille uddybende spørgsmål og sætte sig ind i stoffet på forhånd, så han i det mindste forstår, hvad der bliver snakket om og måske endda kan stille de rigtige spørgsmål bagefter.

Tilbagemelding fra glade kunde

”Arrangementet gik rigtigt godt. Absolut top karakter til Sebastian Dorset. Han kom i god tid – og bevarede tålmodigheden (eller lod i hvert fald som om) selvom jeg ikke lige kunne finde det lokale vi skulle være i. Det var et virkelig godt show – han er virkelig sjov og formåede at få Arbejdstilsynet med i forskellige jokes. Han brugte i øvrigt 45 minutter på showet selvom vi jo reelt kun havde betalt for 30 minutter.

Ovenstående er ikke kun min mening – jeg har fået rigtigt mange tilkendegivelser fra mine kollegaer om det samme. Jeg vil til enhver tid anbefale Sebastian Dorset som underholdning – og bestemt også Bifald. Yderst professionel og serviceminded håndtering af sagen. Tak for det!” – Birgitte Lind, Arbejdstilsynet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sebastian Dorset, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Sebastian Dorset. Bookingforespørgsel
sebastian-dorset-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet