Sepp Piontek - Oplev den charmerende Sepp hos bifald!
sepp-piontek-bifald
Share Button

Sepp Piontek

Sepp Piontek kræver næppe nærmere præsentation. Kendt og elsket af alle blev han, da han stod i spidsen for det danske fodboldlandshold i de gyldne firsere – med VM i Mexico som højdepunktet.

Sepp er en gudbenådet fortæller, og på sit charmerende dansk vil han fortælle om, hvordan han fik kombineret den afslappede danske mentalitet med jernhård tysk disciplin.

Foredragene drager paralleller til erhvervslivets problemstillinger. På vanlig humoristisk vis krydrer Sepp sine foredrag med anekdoter fra fodboldverdenen.

Foredrag med Sepp Piontek

Ledelse på en anden måde

Det er et spændende oplæg om, hvordan man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes. Om det foregår i en virksomhed eller på det danske fodboldlandshold, er egentlig underordnet. Det er medarbejdernes eller spillernes indstilling og motivation, og hvordan lederen evner at få den enkelte medarbejder til at yde sit absolut bedste og samtidig være en del af teamet, der er kunsten, vurderer Sepp Piontek.

Titlen kan også hedde: Teamwork på en anden måde.

Et foredrag med Sepp Piontek indeholder en stor portion humor, så der bliver også anledning til, at deltagerne kan have det sjovt og grine sammen.

Oplevelser som træner

Sepp Piontek er fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i AaB og Silkeborg. Nu landstræner i Grønland og Old Boys landshold.

Sepp Piontek el. Josef Piontek (født den 5. marts 1940 i Breslau) er en tysk fodboldspiller og fodboldtræner. Sepp Piontek spillede i perioden 1963 til 1972 203 Bundesliga-kampe for SV Werder Bremen og 6 kampe på det tyske landshold. Siden blev han træner for først SV Werder Bremen og senere for Fortuna Düsseldorf og FC St. Pauli.

I 1979 blev han træner for det danske landshold efter at have været landstræner på Haiti. Han besad stillingen igennem 115 landskampe indtil 1990. Denne periode er blevet kendt som et vendepunkt i dansk fodbold, og Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold, der kulminerede med sejren ved EM i 1992. I 1983 blev han kåret til Årets Træner i Danmark. Senere blev han landstræner for Tyrkiet, hvorefter han i perioden 01.07.1995 – 30.05.1996 først var træner for AaB og senere i en periode for Silkeborg IF. Han har også været landstræner for det grønlandske fodboldlandshold.

Når Sepp Piontek i dag holder foredrag om lederskab, er det med baggrund i sine erfaringer fra fodboldverdenen.

Sepp Piontek har desuden sammen Richard Møller Nielsen, Preben Elkjær, Michael Laudrup og Frank Arnesen medvirket i filmen Og det var Danmark, der havde premiere 9. maj 2008.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sepp Piontek, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Sepp Piontek. Bookingforespørgsel
sepp-piontek-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet