Sherif Haps | Børneunderholdning der nemt kan bookes hos bifald.dk
Sherif Haps
Share Button

Sherif Haps er sherif i Lovløse Lille, en lille by i det vilde vesten.

I showet fortæller Sherif Haps lidt om de andre indbyggere i byen f.eks. om borgmesteren, der spiller ludo. Sherif Haps er jo ikke Sherif for ingenting, så selvfølgelig har han en ægte seksløber, men selv om Sherif Haps har skyderen i bæltet, er der ikke megen respekt at spore hos Guffe, som hele tiden driller Sheriffen.

Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en egentlig en grib, men medicinmanden har fortryllet Guffe, derfor er Guffe ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig, den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

Sherif Haps & Guffe optræder på slap line med bugtaleri, mislykket magi, trylleri og ballondyr. Det et hæsblæsende show, der også indeholder klovneri, musik og sang samt masser af fis og ballede. Desuden deltager børnene aktivt i showet, hvilket altid giver overraskelser til stor begejstring for alle.

Sherif Haps har gennem de senere år turneret over hele landet med det morsomme show. De har begejstret tusindvis af glade danskere ved festivaler, sommerfester, byfester, forenings- og firmafester samt juleshows. Alle steder med stor succes og lattergaranti for det fremmødte publikum.

Skipper Skæg

Skipper Skæg har sejlet rundt på de syv verdens have, ihvertfald i sin fantasi, og det selvom han er ikke så glad for vand, og da slet ikke vand som man skal sejle på!

Skipper Skæg fortæller i showet sandfærdige løgnehistoirer og skrøner fra livet som sørøver. Skipper Skæg har røvet alt lige fra Rasmus Klumps dagbog til sne fra nordpolen. Skipper Skæg følges altid med sin tro følgesvend papegøjen Sonya. Sonya har ikke meget respekt for Skipper Skæg, hun kalder ham for en “Pirat-kopi” og driller ham med alverdens løjer. Hun driller blandt andet Skipper Skæg med, at han har fået stjålet sit skæg, mens han sov. Stakkels Skipper Skæg.

Skipper Skæg har en stærk ballast som familie- og børneunderholder gennem mange år, så alle fra de største til de helt små morer sig, og er med i løjerne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sherif Haps, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Sherif Haps. Bookingforespørgsel
Sherif Haps
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet