Signe Lindkvist - foredragsholder & Konferencier
signe-lindkvist-bifald
Share Button

Signe Lindkvist

Signe Lindkvist har i mange år lavet underholdning for børn, voksne og barnlige sjæle og er en af de mest markante og underholdende i den danske tv-branche. Tag ikke fejl af blondinen på halvanden meter, Signe Lindkvist er en af de få, der har holdt over 20 år i branchen, og det er med god grund.

Signe Lindkvist er en fantastisk fortæller og sprængfyldt med sjove og finurlige anekdoter. Signe er passioneret og arbejdsom og har hjertet med i alt, hun gør.

Signe Lindkvist kan bookes til et foredrag eller som moderator eller konferencier. Hun byder på faste foredrag, eller hun kan skræddersy noget særligt til jer.

Foredrag med Signe Lindkvist

Set fra en børneverden

Signe Lindkvist udtaler: ”Børn er den næste generation, de næste forbrugere – men hvad vil de egentligt have – hvordan vil de have det, og hvordan kommunikere man til og med børn?”

Med Signe Lindkvist har du mulighed for at blive klog på en børneverden. Signe Lindkvist har i rigtig mange år arbejdet med børn og barnlige målgrupper på DR og TV 2. Det gælder bl.a. Brunos Kloshow, MGP, Skrål, Cirkus Summarum, Fandango, Far, Mor & Bjørn. Desuden står hun bag DR’s succes Ramasjang.

Signe Lindkvists måde at fortælle på er meget levende, inspirerende og morsom, og hun deler gladeligt ud af sine egne erfaringer med, hvordan man griber børn an og kommunikerer med børn.

I dette foredrag kommer hun ind på, hvilke værdier der er vigtige at have fokus på i kontakten med børn, og hvad man i hvert falde ikke skal gøre.

Udfordringen er at fange og underholde alle børn på én gang og kommunikere sådan, at alle børn er med. Signe Lindkvist kommer med unikke pointer i, hvad der er fælles træk for alle børn og håndgribelig eksempler på, hvad der virker og hvorfor?

Børn har indflydelse på den verden, de lever i som borgere og forbrugere, de bestemmer tit hvilke tv-programmer, der skal ses, hvad vi køber ind, og hvilket tøj vi går i. Børn er bevidste og kritiske forbrugere – men hvad kan børn lide, og hvad kan de ikke?

Signe har kvalificerede forslag til, hvordan kan man gøre sit produkt attraktivt for børn! Illustrerer også gerne, hvordan børn ville anskue dit produkt eller dit firmas virkelighed. Signe Lindkvists foredrag om børn er en inspirerende peptalk til både firmaer, der arbejder med børn, og familier. Foredraget er samtidig i lige så høj grad en stærk inspiration til alle, der lever i en voksenverden, og som mangler et anderledes perspektiv på livet.

Vi ses i Nangijala – Signe Lindkvists personlig historie om aktiv dødshjælp

I Vi ses i Nangijala fortæller Signe Lindkvist levende og fængende hele historien om at hjælpe sin mor med at dø. Ved hjælp af aktiv dødshjælp – eller på dansk ved selvmord.

Signes mor var uhelbredelig syg og ønskede selv at dø, mens hun havde sin værdighed i behold.
Vi ses i Nagijala er en livsbekræftende fortælling, som handler om kærlighed og om mod til at gøre noget farligt og ulovligt for den, man elsker.

Signe Lindkvist udforsker det at sætte sin egen moral og etik på den ultimative prøvelse – for hvor langt man vil gå for én, man elsker ubetinget, som beder én om hjælp? Det er en fortælling om at turde sige farvel og tak for nu, modet til at sætte hinanden fri og at tro på, at man ses hinsides.

Signe Lindkvist har hjulpet til med Bille Augusts film Stille hjerte med Ghita Nørby i hovedrollen. Spillefilmen er baseret på Signes egen historie og erfaringer med sin syge mor og sætter endnu en gang aktiv dødshjælp til debat.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Signe Lindkvist, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Signe Lindkvist. Bookingforespørgsel
signe-lindkvist-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet