Signe Molde kan bookes som konferencier her
signe-molde-bifald
Share Button

Signe Molde-Amelung

Konferencier, ordstyrer og quizdommer

Signe Molde-Amelung blev kendt for at udstille sig selv som tåkrummende pinlig reporter i Det Nye Talkshow, og hun fik et regulært viralt hit med sin datter, som gav pædagogisk ekspert Niels Egelund ren besked med ordene: ”Fuck Niels!”

Signe Molde-Amelungs skæve personlighed

– kender vi bedst som Anders Lund Madsens reporter på Det Nye Talkshow. Her så vi hende skabe en masse ballade, og på et tidspunkt endte det med en bøde på 32.000 kroner for overtrædelse af våbenloven samt en anmærkning på straffeattesten, efter at hun ved en reception på den nye politistation i Nykøbing Sjælland hev en økse, en peberspray og adskillige knive op af sin håndtaske. Politiet kunne overhovedet ikke se det morsomme i den happening og kvitterede med en sigtelse for overtrædelse af våbenloven og et efterfølgende bødeforlæg.

Det beviser, at når Signe har en sjov idé, så skal den bare udføres. Det var også på Det Nye Talkshow, at Signe Molde-Amelung forsøgte at kramme prins Joachim, at skamrose Anders Fogh Rasmussen til han blev helt rød i hovedet, og for – på sin helt egen flabede, men søde måde – at bede statsminister Lars Løkke Rasmussen om at svare bare lidt sjovere på et spørgsmål om regeringens krise.

Signe Molde-Amelung gemmer på mange talenter, og uanset hvad hun gør, har hun altid sig selv med. Book hende som konferencier eller ordstyrer og få den humoristiske vinkel med på arrangementet. Signe Molde-Amelung stiller også gerne op som skrap quizdommer.

Quizvært Signe Molde-Amelung har en grundlæggende lyst til at sige noget upassende, er ikke bleg for at lave lidt ravage på live tv, og man skulle ikke tro det, men hun er mor til to små piger. Når rammerne tillader det, prøver Signe altid at se tingene på en humoristisk måde.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Signe Molde-Amelung, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Signe Molde-Amelung. Bookingforespørgsel
signe-molde-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet