Book foredrag med Simon Dalsgaard | bifald booking & management
Simon dalsgaard
Share Button

Simon Dalsgaard

Simon Dalsgaard (født 1996) er en globetrotter med mange kilometer bag sig i mere end 46 lande. Simon rejser på medmenneskelig hjælpsomhed, og den foretrukne form for transport er at blaffe og overnatning foregå oftest som ”couchsurfer” hos fremmede mennesker ude i verden. I sit foredrag fortæller Simon Dalsgaard åbenhjerteligt og medrivende om oplevelserne på de lange landeveje.

Simon er desuden kendt fra TV 2 Zulu, hvor han gennem to sæsoner har medvirket i den populære serie Roomies.

Mød verden

Tusindvis af kilometer på menneskelig venlighed. I foredraget Mød verden fortæller Simon om sine oplevelser på de lange landeveje og om mødet med mennesker fra andre kulturer. Foredraget kan tage udgangspunkt i én af de to lange ture, som Simon har gennemført de sidste to år.

I sommeren 2017 rejste Simon Dalsgaard fra sit hjem nær Skanderborg til Kasakhstan og retur igen. Blot ved hjælp af sin tommelfinger, nysgerrighed og tillid til andre mennesker, helt uden brug af offentlige transportmidler. I foredraget fortæller han om sine oplevelse gennem 18 forskellige lande på 96 dage, og de erfaringer han gjorde sig på sin tur. Glæd jer til at høre historier om, hvordan det er at køre to timer med et levende får i bagagerummet, sove i telt midt i en park i Moskva og meget mere.

Den næste store rejse gik i efteråret 2018 til Vestafrika, hvor Simon rejste fra Marokko til Ghana. Hør om de mange timer i ørkenen, om turene på ladet af togvogne i verdens længste kultog, om jobbet i surferparadiset i Senegal, om at fare vild i bjergene i Elfenbenskysten, om maveforgiftninger, om fattigdom og om farvestrålende afrikanske oplevelser.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simon Dalsgaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Simon Dalsgaard. Bookingforespørgsel
Simon dalsgaard
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet