Book Simon Talbot som komiker eller vært til dit næste arrangement
simon-talbot-bifald
Share Button

Komiker Simon Talbot

Simon Talbot er et unikt komisk multitalent, som for alvor har markeret sig på den danske stand-up scene. Med onemanshowet Talle alene i verden og som vært på Zulu Awards 2014 placerede han sig solidt som en af de helt store komikere.

Simon Talbot optræder med en entusiasme og en sprudlende fortælleglæde, som er svær ikke at lade sig begejstre af. Hans fremragende sans for levering og timing er helt eminent, og det er tydeligt for enhver, at Simon elsker at stå på en scene og fortælle åbent om sin dagligdag og livet generelt.

Simon  kan finde på at tale om alt fra computerspil til sin opvækst som Jehovas Vidne, om sin stordrikkende irske far, sin kæreste og meget andet. Simons ”funny bones” er fremavlet af en irsk far og en jysk opvækst – noget som Simon ynder at spinde lange og fuldblods komiske tråde over. Man kan i det hele taget godt forvente en massiv portion selvironi, når Simon indtager scenen. Intet er hemmeligt, når det kommer til Simon selv. Han gør gerne grin med alt fra sine for korte akillessener til sit mellemnavn Lemming.

Simon Talbot er derudover i besiddelse af et helt særligt nærvær og en kontakt med publikum, som gør enhver oplevelse med Simon enestående.

Simon Talbot fik sit gennembrud som stand-up komiker i Comedy Fight Club, hvor han vandt 3. sæson. Herefter medvirkede Simon i komedieserien Hvor fanden er Herning?, hvor han bl.a. spillede over for Mick Øgendahl og Linda P. Efterfølgende har man kunnet opleve Simon Talbot som henholdsvis vært og skuespiller i Comedy Aid, Bingo Banko, Live fra Bremen, Vild med Comedy og som vært på Zulu Awards. Simon har ud over sine tv-optrædener turneret med sine to anmelderroste onemanshows Damp og Talle alene i verden. Det sidste med så stor succes, at han måtte lave utallige ekstra shows for at imødekomme den enorme interesse.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simon Talbot, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Simon Talbot. Bookingforespørgsel
simon-talbot-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet