Søren Pind - bifald.dk
Søren Pind
Share Button

Søren Pind

Søren Pind er tidligere folketingsmedlem og minister. Han er kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, og ikke mindst sin formidable evne til at formidle dem. Ud over at være medlem af folketinget fra 2007 til 2018 har han også været borgmester i København, den yngste i Danmark nogensinde på daværende tidspunkt. Søren Pind har i sin politiske karriere nået at være forskningsminister, integrationsminister og uddannelses- og forskningsminister, inden han trådte ud af dansk politik i 2018. Han har endvidere været udenrigspolitisk ordfører for Venstre, cand.jur. og tidligere ekstern lektor i forfatningsret ved Københavns Universitet.

Søren er desuden forfatter og medforfatter på en række bøger og ivrig musiker med en pladeudgivelse på samvittigheden. Han har desuden medvirket i det populære radioprogram Mads og Monopolet på P3 i en årrække.

Søren Pind kan bookes til foredrag om emner som personlig branding og den moderne mand. Men foredraget kan naturligvis også handle om politik, om hans tid både som minister og som borgmester i Københavns Kommune og om samfundet generelt.

Foredrag

Lykke Friis og Søren Pind

Verden af i dag – Trump, Merkel og Brexit
Hvor kritisk er den internationale situation egentlig, og hvilke konsekvenser vil udviklingen få for Danmark? Hvad betyder det, hvis f.eks. Donald Trump får endnu en periode i Det Hvide Hus, eller hvis briterne ryger ud af EU uden en aftale, og Angela Merkel går af i Tyskland? Det giver de to tidligere ministerkolleger, Lykke Friis og Søren Pind, deres svar på i denne tour de force af kløgt, indsigt og humor. Foredraget trækker bl.a. på internationale oplevelser fra ministertiden, og der vil trods alvoren også være plads til skæve smil og gode grin.

Anekdoter og opbyggelige fortællinger

Som forhenværende minister og folketingsmedlem er Søren Pind kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, men også for sin formidable evne til at formidle dem. Efter mere end 30 år i dansk politik kan Søren Pind berette om livets gang i Folketinget. I dette foredrag fortæller Søren Pind sine anekdoter og betragtninger fra et langt liv i politik. Med sine vanlige skarpe betragtninger og humor tager Søren deltagerne med på en rejse gennem 30 års politik og dets farverige landskab af personligheder og begivenheder.

Dansk politik

I dette foredrag tager Søren Pind os med bag kulisserne og ind i motorrummet på dansk politik. Med skarpe betragtninger og morsomme anekdoter fra sit virke i dansk ungdomspolitik, senere på Københavns Rådhus, siden hen i Folketinget og regeringslokalerne samt det internationale politiske samfund løfter Søren Pind sløret for de drivkræfter, alliancer og fejder, som styrer dansk politik og lovgivning. Foredraget giver ud over et grundigt indblik i politik også rigelig til smilebåndet og eftertanke. Gå ikke glip af dette foredrag, hvor Søren Pind leverer et kontant syn på venner og fjender i dansk politik – og en sorgfuld kærlighedserklæring til folkestyret.

Disruption – hvordan dannelse og lederskab kan bringe os videre?

Hastighed og modernitet er nøgleord i tiden. Men hvad nu hvis svaret er langsomhed og glemte vaner og ritualer? Hvorfor udvisker vi grænserne mellem det personlige og upersonlige, arbejdsliv og fritid – hvorfor hærger stressepidemien verdens lykkeligste samfund? Og hvad er svaret på algoritmer, kunstig intelligens og digitalisering? Som tidligere medlem af regeringens disruptionråd, deltager på internationale konferencer og tidligere minister for uddannelse og forskning er det Søren Pinds konklusion, at vi har glemt meget, der kan være nyttige svar på fremtidens udfordringer: Maskiner er værktøjer, ikke løsninger. Vi skal genopfinde menneskets rammefortælling. Og det kan kun vi selv gøre i fællesskab.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Pind, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Søren Pind. Bookingforespørgsel
Søren Pind
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet