Steven Hart - bifald.dk
steven-hart-bifald
Share Button

Steven Hart

Steven Hart er en gospelfortolker ud over det sædvanlige. Han er på flere måder utraditionel – en person, der med sin særlige baggrund som dansk, amerikansk og afrikansk altid har bygget bro mellem mennesker.

Gospel med Steven Hart

Sanger og solist i mange år med ca. 4000 engagementer i bagagen bl.a. som korsanger for Celine Dion og Michael Bolton og for Etta Cameron, hvor han i mange år var med til at bane vej for gospelmusikken herhjemme, samt mange optrædener i radio og tv. Steven er kendt for sin store dybe stemme, som spænder over næsten hele tre oktaver, og han synger både shouting gospel, inderlige spirituals, soul, dyb swingende crooner jazz og danske salmer med en touch af dyb soul. Han er en meget engageret, fortæller, underviser, og var korleder for bl.a. måske landets første senior gospelkor.

Fra Grundtvig til Kim Larsen – koncert

Steven Hart fortolker i denne koncert mange kendte numre fra den danske sangskat, højskolesange og salmer. Han er vokset op med de danske sange, som han holder utrolig meget af at synge. Også fællessange. Med pianist, duo eller trio. 60-90 min.

En hyldest til Etta Cameron – koncert

Med Gospel, Pop, Jazz og Salmer.

Denne koncert tager udgangspunkt i troen på fred og kærlighed. – Med kendte numre fra bl.a. Etta Camerons repertoire. Det er numre som, Oh Happy Day, Glory Hallelujah, We Shall Overcome, That`s What Friends Are For, What A Wonderful World, Imagine og Heal The World (Micael Jackson). Også fællessange!

En koncert med nærvær og fællesskab. Med pianist, duo eller trio.

Julekoncert med Steven Hart

Med julens traditionelle gospelsange, evergreens, pop og salmer, hvor Steven som sædvanligt er med til skabe rigtig god julestemning, fællesskab og glæde. Med pianist. Varighed: 1 x 70 min.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steven Hart, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Steven Hart. Bookingforespørgsel
steven-hart-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet