Stig Rossen - bifald.dk
stig-rossen-bifald
Share Button

Kys rutinen – livet skal ikke leves på automatpilot

Mandag morgen behøver ikke være en pestilens, og forskellen på hverdag og weekend kan ende med bare at være muligheden for at sove lidt længere om morgenen – hvis man stadig synes, man har behov for dét. – Stig Rossen

Føles livet generelt som en trædemølle? Føles tilværelsen som én lang déjà vu-oplevelse? Gør udtrykket ”kan ikke få armene ned” dig træt? (Hvordan kom de nogensinde derop?) Føler du dig generelt uinspireret og umotiveret, måske ligefrem stresset og (periodisk) uomgængelig? Og ser dine kolleger eller andre omkring dig ud til at have det lige sådan?

Stig Rossen har efterhånden opbygget en omfattende foredragserfaring. Siden 1999 har han holdt små 100 foredrag om året, hovedsageligt i danske erhvervsvirksomheder.

Livet skal ikke leves på automatpilot er titlen på Stig Rossens yderst levende, meget underholdende og særdeles inspirerende foredrag. Et foredrag, som efterhånden har lært rigtig mange mennesker, at man kan skabe sin egen perfekte dag. Dette gøres bl.a. ved at slå den hårdt belastede automatpilot fra og med bevidst opmærksomhed begynde at gøre en indsats for netop dette: at designe sin egen perfekte dag.

Bogen – fokusering og nærvær

Du får også historien om, hvordan filmen Groundhog Day kom til at lægge navn til en effektiv fokuseringsteknik (Groundhog-teknikken), fordi filmen fik ham til at indse, at han havde sovet længe nok! Det var på tide at vågne op og forblive bevidst opmærksom over for omgivelserne og over for egne reaktionsmønstre. Det handler kort sagt om fokusering og nærvær.

Alle kan lære og have stor gavn af denne fokuseringsteknik. Kan du imidlertid svare ja til bare et par af spørgsmålene i følgende trivselstest (eller kender du nogen, som kan?), så er behovet måske ekstra stort. Blandt de klart positive sidegevinster ved dette kan nævnes et forbedret arbejdsklima, fornyet arbejdsglæde. Samt at evt. begyndende stress kan kureres eller ligefrem forebygges…

Vekselvirkning mellem on/off

Når du først for alvor indser, at livet skal ikke leves på automatpilot og får lært din egen personlige automatpilot grundigt at kende. Vil du snart opleve, at der sker mirakler i forhold til din trivsel og virkelyst. Dette vil ske i løbet af forbløffende kort tid, så snart du begynder at vælge, hvornår automatpiloten skal være slået til og især fra.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stig Rossen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Stig Rossen. Bookingforespørgsel
stig-rossen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet