The Reptones ›› Musik | Band ⇢ Book en koncert her
the-reptones-bifald
Share Button

Med et udtryk, der spænder fra psykedelisk country og melankolsk indie til tonstung retrorock og melodiske ballader, er københavnske The Reptones blandt de førende danske eksponenter for den bølge af alt. country, new-folk og håndspillet americana, der har vundet stort indpas i de senere år.

Siden The Reptones udgav deres tredje album – Dead Letter Blues – i slutningen af marts 2016 er det gået stærkt for den københavnske kvintet. Med over 30 koncerter i kalenderen i 2016 og en flot modtagelse af både radiostationer, anmeldere og publikum, har bandet fået en kæmpe vitaminindsprøjtning og åbnet en kreativ åre, som allerede nu kommer til at danne grundlaget for bandets fjerde album, der udkommer til foråret.

Radioafspilninger og turné

Singlerne fra ’Dead Letter Blues’ blev i 2016 og 2017 spillet flittigt på både P4 og P5. ’Candy Coated Lines’ var flere uger i træk det mest spillede nummer på P5, og bliver fortsat spillet på kanalen med jævne mellemrum. Første-singlen – ’This Small Town’ – endte med at blive The Reptones’ mest spillede nummer på P4 nogensinde.

På den baggrund udviklede 2016 og 2017 sig til en meget travl koncert-periode for The Reptones. bl.a. med koncerter i Svendborg, Ribe, Roskilde, Odense, Ishøj, Køge, Aarhus, Horsens, Næstved, og flere gange på hjemmebanen i København. Senest har bandet haft deres debut på den legendariske Tønder Festival, hvor bandet spillede to koncerter i 2017.

Nyt album i 2018

De mange erfaringer på landevejen har givet The Reptones inspiration og overskud til at flirte med et elektronisk lag, som blander sig diskussionslystent med de håndspillede instrumenter, der dog fortsat udgør rygraden i lydbilledet. The Reptones fortsætter dermed den naturlige udvikling, der kan følges på de tre forrige album og som vil tage endnu et skridt, når bandet her i foråret afslutter indspilningerne til det fjerde album, der efter planen udkommer til efteråret 2018.

Om The Reptones

The Reptones er lige fra den første udgivelse ’Ingrid, It’s Only a Movie’ i 2012, blevet overordentligt godt modtaget af både anmeldere, publikum og radio. ’The Last Call’ fra 2014 var i udgivelsesugen blandt ugens album i Musikmagasinet Gaffa, og ’Dead Letter Blues’ fra 2016 er ligeledes blevet omtalt rosende i medierne med fire- og femstjernede anmeldelser.

Gaffa, Morgenavisen Jyllands-Posten og det respekterede onlinemagasin GFR gav overvældende anmeldelser af albummet: ”Blomster i betonhaven”, ”stærkt dansk rockband udvider paletten”, ”gennemtænkt, afbalanceret, veldoseret og selvsikkert”, ”lækker 70’er melankoli”, ”høj emotionel energi”, ”fuldfed countryrock” og ”gennemført produktion”, lød nogle af ordene.

The Reptones er:

Bo Bech Arvin, Jesper Rasch, Jakob Lund, Kim Heibon og Stefan Weinreich

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Reptones, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på The Reptones. Bookingforespørgsel
the-reptones-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet