the3tops-bifald
the3tops-bifald

Bookingforespørgsel på
The3Tops

The3Tops

Del her:
Del på facebook
Del på whatsapp
Del på twitter
Del på linkedin

The3Tops består af sangerinder og musikere med baggrund i det københavnske og jyske musikmiljø. De er garvede musikere med mange års erfaring, og de har alle sunget og spillet musik det meste af deres liv i mange forskellige sammenhænge.
Musikken er en passion, og The3Tops elsker at ”fyre den af”, og at hygge og sjov med publikum står højest på listen.

Dansemusik

Levende musik sætter stemningen i vejret til enhver fest og er med til at få alle på dansegulvet.

”The3Tops ’fyrer op’ under dansegulvet med glimtende guldtøj, fjerboaer, rockbriller, højt humør og masser af gang i den! Vi spiller alle de store hits fra 70’erne, 80’erne og op til nutidens hits. Dansegulvet fyldes til tonerne af 70’ernes disco- og dansehits af bl.a. ABBA, Bee Gees, Kool & the Gang, Earth, Wind & Fire, Barry White, Doobie Brothers og mange, mange flere – dine fødder VIL bare danse!”

Hvem er The3Tops?

Anna Damsgård: Leadsang, kor, keyboard, Roland (keytar), percussion.

Simone Tandberg: Leadsang, kor, keyboard, el- og akustisk guitar, percussion

Mette Ekeløf: Leadsang, kor, keyboard, tenor- og sopransaxofon, Roland (keytar)

Anmeldelse:

”Det var en kæmpe fornøjelse at have The3Tops til at sætte gang i vores fest på Hindsgavl Slot.
De gav et fantastisk show og det var fuld fart på fra første tone. Gæsterne kom op at danse med det samme og vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på vores fest. De søde piger er fulde af energi og giver den fuld gas. Repertoiret er bredt og så har de udover rigtig god musik masser af show i deres optræden, og deres musikglæde smittede af på gæsterne. Vi fik så mange positive kommentarer efter festen fra vores gæster om dette band, som bare spiller og synger rigtig godt og leverer et fantastisk show. Hvem vil ikke gerne se den charmerende Mette give den hele armen på saxofonen. Tak for at I var med til at gøre festen til en kæmpe succes.” – Tove og Jørgen.

The2Tops

Det er også muligt at booke The2Tops, som består af Anna Damsgård og Mette Ekeløf.

The2Tops spiller typisk til underholdning, hvor der bl.a. er velkendte danske klassikere og syng-med-sange på repertoiret. Men underholdningen tilrettelægges naturligvis i samråd med arrangøren, og vi tilgodeser så vidt muligt alle tænkelige ønsker.

 

Top

tak for din henvendelse!

Tanja fra bifald ringer eller skriver til dig