Thomas Breinholt - bifald.dk
thomas-breinholt-bifald
Share Button

Thomas Breinholt

Thomas Breinholt er programchef på TV 2 og har ansvaret for alle programmer i primetime. Oprindeligt er Thomas uddannet som biovidenskabelig forsker på agronomstudiet. Han har opfundet og lavet mange prisbelønnede tv-programmer – og lavet tre videnskabsserier på DR2 – Kærlighedens Laboratorium (om videnskaben om kærligheden), Fedt, Fup og Flæskesteg (om videnskaben om mad og sundhed) og Sjæl og Videnskab (om forskningen i grænselandet mellem videnskab og det ukendte).

Foredrag med Thomas Breinholt

Hvad er forklaringen på uforklarlige helbredelser?

Hvorfor bliver folk raske, når de får en snydepille? Hvad gør healing ved vores kroppe? Hvorfor dør ensomme mennesker langt tidligere end andre? De fleste tror, at sundhed handler om sund mad, søvn, positiv psykologi, motion, livsstil og økologi. Men i virkeligheden leder langt de fleste mennesker efter sundhed alle de forkerte steder. Med den nyeste og for de fleste helt ukendte videnskabelige forskning – og tv-klip fra sine egne programmer – prøver Thomas Breinholt at opklare mysteriet om, hvordan vi i virkeligheden aktiverer de selvhelbredende kræfter i os selv. Hvad det betyder for den måde, vi selv lever på, og hvordan vi burde indrette vores samfund. Og ikke mindst – hvad vi i virkeligheden skal gøre i vores liv for at forblive raske og leve et langt, godt liv.

Hvad sker der, når du dør – og hvad sker der bagefter?

Dette grundlæggende spørgsmål har altid optaget os mennesker og har hidtil været et spørgsmål om religion – og overtro. I både programserien Åndernes Magt for 10 år siden og i Sjæl og Videnskab på DR2 har Thomas Breinholt undersøgt spørgsmålet – og denne gang  med udgangspunkt i den nyeste videnskabelige forskning inden for området. Thomas Breinholt gennemgår den stort set ukendte forskning i børn med minder om tidligere liv, nærdødsoplevelser, dødslejefænomener og efterdødskommunikation fra de bedste forskere i verden inden for felterne. Forskningen stiller grundlæggende spørgsmål ved, om det er hjernen, der skaber bevidstheden, eller om vi har en sjæl, der kan eksistere uafhængigt af vores krop. Foredraget er baseret både på filmklip og interviews med fremtrædende forskere, spændende case-historier og forsøg, der ikke har været vist på fjernsynet.

Har vi en 6. sans – og hvordan kan vi lære at bruge den?

Ca. halvdelen af befolkningen tror på, at vi har en 6. sans. Men den traditionelle videnskab afviser det som fup og hallucinationer. Men hvem har ret? Thomas Breinholt fremlægger den nyeste forskning, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad vores bevidsthed overhovedet er for noget, og hvad den er i stand til. Han gennemgår især den nyeste forskning i telepati og forudanelser om fremtiden, der lader til at vise, at vi mennesker er forbundne på en helt anden måde, end de fleste forestiller sig. Og at vi muligvis kan mærke fremtidige hændelser. Bryder disse fænomener naturlovene – eller viser kvantefysikken os, at de er mulige? Og hvad betyder denne evne, hvis vi har den? Hvordan kan vi så bruge den? Og kan vi øve os i at blive bedre til at lytte til den 6. sans? Vi ser filmklip og spændende forsøg, der ikke har været i fjernsynet. Vær klar til et stærkt bevidsthedsudvidende foredrag.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Breinholt, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Thomas Breinholt. Bookingforespørgsel
thomas-breinholt-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet