Thomas Skov Gaardsvig - foredragsholder & Konferencier
thomas-skov-gaardsvig-bifald
Share Button

Thomas Skov

Thomas Skov er tv-vært og forfatter, og siden sit gennembrud i Det Nye Talkshow i 2009 har han huseret på stort set samtlige af DR’s kanaler i diverse tv-programmer.

Han satte sig for at gøre danskerne høflige. Han har været ”kridhvid i Kina”. Han har – som en af de eneste mænd i verden – gennemgået en fødsel – og så endda på direkte fjernsyn. Han har lavet et maskotprogram, et sportsprogram, et bilprogram og sammen med Hella Joof programserien Ikke Okay på DR1.

Ved siden af tv-karrieren har han skrevet fire bøger. Senest børnebogen, Den Store Mission, der handler om et par 13-årige drenge, der for alt i verden gerne vil se et par bryster i virkeligheden.
Den er kraftigt inspireret af Thomas’ egen opvækst.

Thomas har holdt et utal af foredrag og har været konferencier på alt lige fra helt store events og firmafester til små intime sessions.

Han fungerer supergodt som en lidt skæv interviewer, hvis chefen (eller medarbejderne) skal have lidt røg til firmafesten.

Thomas holder foredrag om høflighed, om forskellen på mænd og kvinder, om at være blevet far, men han kan også sagtens skræddersy et foredrag, så det passer direkte ind til dit arrangement.

Thomas Skov som konferencier

Hvis du har brug for en konferencier, kan Thomas styre dit arrangement med hård eller blød hånd, alt efter, hvad du har brug for.

Thomas Skov Gaardsvig har gennem de seneste år været konferencier til en lang række forskellige arrangementer fra f.eks. musikfestivalen Tinderbox og awardshows til diverse firmafester

Foredrag med Thomas Skov Gaardsvig

Skræddersyet foredrag

Thomas Skov Gaardsvig har et skævt blik på verden og kan skræddersy et foredrag til lige netop dig.

Han har blandt andet holdt et om Hernings Arkitektur, om TV 2 Nyhederne og om Kvickly generelt.

Så send en forespørgsel, hvis du har brug for noget specifikt.

Høflighed

Hvornår har du sidst givet et uopfordret kompliment?
Kender du dine naboer?
Har du nogensinde fået en skråtop-finger i trafikken?

Thomas Skov Gaardsvig er en høflig ung mand. Det har han sådan set altid været. Han er fra den lille by Sdr. Felding, hvor alle kender hinanden, og derfor kan det kun svare sig at være høflig.
Da Thomas flyttede til storbyen for at arbejde hos Danmarks Radio, stødte han for første gang på uhøflighed i sin reneste form, da han blev kørt ned af en flaskedreng med en gulvvaskemaskine. I stedet for at sige undskyld råbte flaskedrengen: ”Så flyt dig dog for helvede!”

Den oplevelse gjorde, at Thomas Skov Gaardsvig begyndte at undersøge høfligheden – hvor var den blevet af? Høflighedsundersøgelsen kulminerede i det program, der hed Høflighed på 100 dage, som kørte på DR2.

Det blev en rejse rundt i høflighedens verden, hvor det viste sig, at der ikke skal så meget til for at være høflig, og det kan være med til at gøre verden til et bedre sted. I høflighedsforedraget fortæller han om sine erfaringer og oplevelser i høflighedens verden og giver nogle råd, der har virket for ham.

Thomas Skovs Sportsprogram – i omklædningsrummet

Mere end 20 forskellige sportsgrene blev afprøvet, da DR3 lavede programserien Thomas Skovs Sportsprogram.

Programmerne var en hyldest til alle de sportsgrene, der bliver dyrket rundt om i landet hver eneste dag uden at få den opmærksomhed, de fortjener. Det er som regel fodbold, håndbold og tennis, der bliver vist i fjernsynet, og da Thomas Skov Gaardsvig var barn drømte han da også om at blive professionel fodboldspiller. Han burde måske i stedet være startet til voltigering, synkronsvømning eller MMA – hvem ved, så havde han måske været danmarksmester i dag.

Foredraget tager dig med i omklædningsrummet bag programmerne. Det præsenterer mere end 20 sportsgrene for dig, og det viser, hvad der sker, når man tager en mand, der ikke har det store idrætsmæssige talent og lader ham træne og konkurrere med nogle af landets bedste og mest dedikerede udøvere i de mest fantastiske sportsgrene, du kan gå til.

Foredraget er perfekt for idrætshøjskoler, sportsforeninger og alle, der bare kan li’ sport.

Feedback fra andre:

”Det var ikke bare sjovt, men havde også noget på hjertet. Thomas havde et fantastisk greb om eleverne – og kommunikerede lige i deres øjenhøjde.” – Lise Sohl, Skoleidræt.

”Thomas’ foredrag bliver stadig flittigt citeret, og vi var så glade for den muntre oplevelse. Der skal lyde en stor tak for de fine tilkendegivelser om at blive mødt i de specielle idrætsgrene.” – Karin Schwartz, Aktiv Fritid, Esbjerg.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Skov Gaardsvig, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Thomas Skov Gaardsvig. Bookingforespørgsel
thomas-skov-gaardsvig-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet