Tine Mynster - book hende hos bifald booking & management
tine-mynster-bifald
Share Button

Tine Mynster

Koncert for voksne

De fleste kender Tine Mynster som musikformidler til børn og deres voksne, men denne koncert er ikke for børn. Hendes koncerter henvender sig til nutidens voksne – både dem med børn og uden børn.

Hvor går man hen, når modet bakker?
Dette spørgsmål var begyndelsen til en række helt nye sange om livet som voksen skrevet af Tine Mynster. Med sin hudløse ærlighed synger og fortæller Tine om mange af livets facetter – både de lykkelige, de håbefulde, de spørgende og de sorgfulde.
”Hjerteland” handler om at turde leve livet og om at turde tage de vigtige samtaler med dem, vi holder af. Sangene til koncerten kan være med til at sætte tankerne i gang, og kombinationen mellem disse nyskrevne sange og gamle kendte salmer sætter menneskelivet i relief.

Tine Mynsters Hjertelands band:

Tine Mynster: vokal og diverse instrumenter
Tom K. Lindby: guitar, trommer, vokal og meget mere
Johannes Mynster: guitar og vokal

”Som komponist tør Tine sige tingene, som de er. Således er der i sangene også plads til både jalousi, skænderier og ensomhed. Men alt i alt efterlader ’Hjerteland’ et helstøbt indtryk af nærvær, tænksom tilfredshed og den voksne form for lykke, som kun livet og erfaringen kan bibringe.” – Henning Høeg, B.T. (fem ud af seks stjerner).

Tine har siden 2001 undervist i elementær musikopdragelse og børnemusik på Nordjysk Musikkonservatorium. Tine Mynster (født 1968) er uddannet Almen Musikpædagog (AM) fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1996 med speciale i børnemusik.

Tine Mynster er komponist og forfatter, og hun underviser i musik for børn og deres voksne. Tine spiller koncerter i hele landet med sin egen musik – sange der er skrevet til at blive bevæget og berørt af. Senest har Tine genindspillet en del af sine sange til DGI bl.a. sangene ”Balder” og ”Jeg er en Falckmand”.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tine Mynster, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Tine Mynster. Bookingforespørgsel
tine-mynster-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet