Torben Wiese - Inspirerende og tankevækkende foredrag
Book Torben Wiese
Share Button

Torben Wiese

Torben Wiese er valgt til Danmarks anden mest motiverende foredragsholder og flere gange valgt til at være blandt de tre bedste talere i Danmark. Han har skrevet bestsellerbøgerne Bryd vanen og nå dine mål og Bøj fisken mens den er frisk og står desuden bag forskellige ledelsesværktøjer, onlinekurser og forandringsværktøjer.

I god tid inden jeres arrangement taler Torben med jer omkring jeres arbejdsplads, situation, jeres dag samt jeres ønsker og krav, hvorefter foredraget/workshoppen skræddersyes til netop jer, så det hele rammer plet. Desuden kan titlen tilpasses jeres opgave, og Torben kan desuden hjælpe med inspiration til jeres invitation, hvis I ønsker dette.

Hans stil er aktiv, energisk, inddragende og tankevækkende, og alle får masser af gode grin ”så medicinen nemmere glider ned”, som Torben siger med et glimt i øjet.

Alle foredrag kan også gennemføres som workshops, hvor I kommer endnu mere i dybden. Der følger altid opgaver, øvelser og værktøjer med, som kan bruges til senere på jeres møde eller kundearrangement og til at arbejde videre med hjemme, så de ønskede resultater opnås.

Torben Wiese – inspirerende og tankevækkende foredrag, der gør en forskel.
Et godt, aktuelt og målrettet foredrag kan gøre hele forskellen for jeres møde, seminar, kundearrangement og frem for alt jeres resultater.

Torben Wiese som konferencier

Hvis man mangler en konferencier, er Torben Wiese et perfekt valg. Ud over at sikre at dit arrangement forløber glat, og at tidsplanen holdes, så kan Torben også give nyttig indsigt i de centrale spørgsmål, tage dem op til drøftelse. Han binder tingene godt sammen og kan også selv være et inspirerende indslag og ikke blot en der holder øje med tiden.

Foredrag med Torben Wiese

Bryd vanen og nå dine mål

Din hjerne elsker vaner, fordi du kan spare energi for hver vane, du har. Vaner giver dig en følelse af tryghed. Men det, der føles trygt i dag, kan ende med at blive meget utrygt i morgen. Og det, der føles, som om det sparer energien, kan faktisk ende med at koste meget mere energi. Fordi vi ikke kan følge med. Når alt omkring os forandres, kan det i sidste ende være meget utrygt at gøre, som vi plejer.

Torben Wiese sætter fokus på, hvilke vaner I har, og hvorfor I elsker dem. Han fortæller, om hvordan forandringer påvirker jer, og hvordan man kan nå større og flere mål ved at forstå ens vaner.

I lærer, hvordan nye vaner skaber nye konkurrencemæssige muligheder. Hvilke typer af mål I kan sætte jer, og hvordan I hurtigst når dem, og hvordan I hurtigst går fra at være forandringsparate til forandringsskabende.

Bøj fisken mens den er frisk

”Bøj fisken mens den er frisk” er et ordsprog, som stammer fra Tanzania. Det betyder ”at være til stede i nuet”. Det lille spring, der eksisterer mellem fortid og fremtid, kaldes nuet. Når vi formår at være til stede i nuet, er der en sammenhæng mellem vores følelser og tanker. Når du er til stede i nuet, er du mere effektiv, du er mindre stresset, og du har en større arbejdsglæde.

Torben Wiese fortæller om de tre hovedområder, man skal arbejde med for at blive fiskebøjer. De tre hovedområder er:

  • At alle formår at være til stede i nuet og bruge det på den rigtige måde.
  • At når alle tænker som ledere, bliver alle medansvarlige for, hvad der sker.
  • At alle bliver forandringsskabende – fordi dét er ledertankegang.

Torben Wiese giver jer en fælles oplevelse af, hvad der kræves for at overleve og ikke mindst vinde i en tid med konstant konkurrence. Lær hvordan man bliver bedre til at fokusere på, hvad det er kunder, kollegaer og ikke mindst, hvad man selv har brug for.

Hvis din hest er død så stå af

Hvis noget ikke virker, så gør noget andet. Dette er de fleste enige i, men mange ved egentligt ikke, hvad det er de skal gøre i stedet for. Den vane, der er sværest at ændre, er den vane, du endnu ikke kender.

I foredraget sætter Torben Wiese fokus på:

  • Hvordan man får øje på vanerne – også dem man ikke er klar over, man har!
  • Hvordan man ændrer gamle vaner og indfører nye og mere værdifulde vaner?
  • Hvordan man kan skabe en vanebrydende organisation.

Man skal ikke forandre for forandringens skyld alene. Men vil man nå mere end sidste år, så er man ikke kun nødt til at gøre noget andet, så er man også nødt til at bryde vores vaner.

Bryd vanen og vis tænder

I dette foredrag fortæller Torben Wiese om arbejdsglæde og kropssprog.

Mennesket er faktisk et af de få dyr, hvor det at vise tænder betyder venlighed. Hos langt de fleste dyr betyder det at vise tænder nemlig en form for aggressivitet. Når vi viser vores tænder og smiler, åbner vi os op ud mod verden. Vi skaber mere glæde, vi føler selv mere glæde, og det har en stor indflydelse på, hvordan vi præsterer på arbejdet.

Torben Wiese fortæller om, hvorfor det er vigtigt at vise sine følelser til andre, hvorfor arbejdsglæde er vigtigt for arbejdspladsen, og hvordan man kan bruge kropssprog til at få andre til at mærke ens glæde. Når I går hjem fra foredraget, er I blevet klogere på, hvordan I løfter jeres glædesniveau, øger nytænkningen, reducerer stress og sygefravær og skaber mere glæde udadtil.

Trivsel, arbejdsglæde og vaner

Medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel er altafgørende, det er faktiske de største konkurrenceparameter. Glade medarbejdere har mere selvtillid, får flere gode idéer, har færre sygedage og lægger med glæde en stor indsats på arbejdspladsen. Det er noget, der mærkes på bundlinjen.

Med høj energi og mange gode grin giver Torben Wiese jer konkrete eksempler, værktøjer og idéer til, hvordan man gratis kan skabe daglig arbejdsglæde. Med dette foredrag kan I blive klogere på, hvordan arbejdsglæde reducerer sygefravær og øger nytænkningen. Hvordan kunder finder gejst og trivsel afgørende for at handle hos jer. Hvordan man skaber et fælles ansvar for arbejdsglæden.

Giv værdierne et vanetjek

På den moderne arbejdsplads har man i dag et sæt veldefinerede værdier. Det er imidlertid ikke nok at have værdier, hvis de ikke er implementeret i hverdagen. Derfor er det vigtigt med vaner, som dagligt inddrager værdierne og får dem til at leve. I dette foredrag sætter Torben Wiese fokus på, hvilke vaner I har nu, og hvilke vaner I ønsker jer i fremtiden. Han fortæller, hvorfor værdier er vigtige fra et konkurrenceperspektiv, og hvordan de rigtige værdier kan øge produktiviteten.

Efter foredraget ved I, hvordan i kan bruge jeres værdier til at skille jer ud i mængden, tiltrække de nye medarbejdere, hvordan I kan bruge jeres værdisæt til at give kunder lyst til at handle med jer og opleve større arbejdsglæde og bedre samarbejde gennem værdifulde vaner.

Vaner spiser strategier til morgenmad

Langt størstedelen af alle strategier bliver ikke ført ud i livet på grund af gamle vaner. Men hvis strategien er rigtig, og den skal føres ud i livet, hjælper de værdifulde vaner jer til succes.

Har I en strategi i kommunen, teamet, afdelingen eller firmaet, kender du sikkert til, at de gode intentioner og planer ikke nås – igen. Der findes tre grupper af vaner: tanker, følelser og fysiske. De har alle tre en afgørende indflydelse på, hvordan du og din organisation opfatter den nye strategi, og hvordan du handler eller ikke handler.

I dette inspirerende foredrag giver Torben Wiese jer fælles forståelse og øger jeres motivation for strategier, så at de bliver ført ud i livet. Han inspirerer jer til at finde frem til, hvilke vaner der er værdifulde for at kommer i mål. Alle går fra foredraget med fornyet lyst, motivation og forståelse for, hvad netop de skal gøre for, at strategien bliver en succes.

Vaner, stress og arbejdsglæde

Næsten hver dag er 35.000 danskere sygemeldt med stress. Ifølge WHO bliver stress en af de væsentligste kilder til sygdom i fremtiden og er en stadig voksende folkesygdom. Som med mange andre sygdomme er forebyggelse den bedste kur. Når I har været til dette foredrag, har I sammen taget et vigtigt skridt i retningen af at kunne forebygge og behandle stress på jeres arbejdsplads.

Gennem foredraget lærer I, hvordan I kan være nærværende, selv om I har travlt. For når I formår at være til stede i nuet, opstår der en sammenhæng mellem jeres tanker og følelser. Når I er til stede i nuet, er I mere effektive, mindre stressede og har en større arbejdsglæde.

Disruption, forandringer og vaner

Disruption er konsulenternes nuværende modeord, som mange hader og få forstår. Disruption betyder ”forstyrrelse”, og i øjeblikket er der meget fokus på den elektroniske forstyrrelse. Men disruption kan lige så godt være at smile til kunderne, droppe den automatiske telefonsluse og at gribe en kollega i at gøre noget rigtigt.

Forandring er en af tidens største udfordringer for virksomheder, teams, ledere og medarbejdere. Hvordan bliver vi forandringsparate og endda forandringsskabende?

I foredraget underholder Torben Wiese med energi, inspiration og motivation, når han giver sine bud på, hvordan man bryder vanerne og giver sin virksomhed et skub frem. Han afslører også de syv hemmeligheder til at lykkedes med disruption og dermed undgå den paranoide organisation.

Forandringsdygtig 3.0?

Mange organisationer mærker efter vedvarende ændringer forandringstræghed og måske endda forandringsresistens. Foredraget er til jer, der har arbejdet med forandringer et stykke tid og nu vil videre og også se på mulighederne i disruption, egne forstyrrelser og at gå fra forandring til forvandling.

Torben Wiese forklarer, hvordan I får fælles motivation, sammenhold, værktøjer og energi. Foredraget hjælper jet til at gå vel rustet til den kommende periodes mål.

Du er hermed udnævnt til chef for forandringer

I mange år har ledere fortalt medarbejderne, at de skal være forandringsparate, og i lang tid har det været tilstrækkeligt. På den moderne arbejdsplads er dette slet ikke nok længere, hvis I skal vinde på grund af forandringer mere end på trods af forandringer.

Men mange medarbejdere er vant til en anden ledelsesstil, hvor det var trygt og sikkert at være ”parat”. Man skal nu lære at finde ægte tryghed i noget, der måske føles utrygt, men som i en forandrende verden faktisk er ægte tryghed.

Anmeldelser:

”Torben er i verdensklasse! Et topunderholdende indlæg fra en begavet mand – der blev grinet igennem ved alle bordene, samtidig med, at vi hver især fik noget med hjem at tænke over. Så; hvis du vil have en oplægsholder der både taler til lattermusklerne og til hjernen, så er Torben verdensklasse!” – Jens Folman, arbejdsmarkedschef, Kalundborg Kommune.

“If we all just had that enthusiasm…. 6 out of 5. Brilliant! Though I’ve already seen a ton of motivational speeches, Torben Wiese was entertaining to watch while also making good points. A welcome addition to any conference” – Bestseller.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Wiese, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Torben Wiese. Bookingforespørgsel
Book Torben Wiese
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet