Torsten Grunwald - bifald.dk
torsten-grunwald-bifald
Share Button

Torsten Grunwald

Hvordan er det lige, man sætter jakkesæt, skjorte og slips rigtigt sammen? Hvilke sko skal man købe? Og hvornår og hvordan bærer man en smoking?

Torsten Grunwald kan svare på det hele!

Hvem er Torsten Grunwald?

Han er sandsynligvis den i Danmark, der ved mest om klassisk herremode og god tøjstil til mænd i Danmark. Torsten har i mange år skrevet om emnet for Dagbladet Børsen, Weekendavisen og sin egen blog Den velklædte mand (tidligere Stiljournalen). I 2014 udgav han den anmelderroste bog Den velklædte mand, hvor Peter Lund Madsen – Hjernemadsen – agerer model. Medier, både radio, tv, aviser og magasiner, bruger flittigt Torsten som ekspert.

Torsten Grunwald startede Stiljournalen, som Den velklædte mand startede med at hedde, i juli 2008. Her behandler han stort og småt om god tøjstil til mænd bl.a. baseret på en omfattende erfaring med at bestille jakkesæt hos klassiske herreskræddere, skjorter hos traditionelle skjortemagere og håndsyede sko hos ægte håndskomagere. Torsten er oprindelig uddannet i statskundskab ved Aarhus Universitet og har tillige en master i corporate communication. Han arbejder til daglig i centraladministrationen med digitalisering og politikudvikling.

Foredrag med Torsten Grunwald

Den velklædte mand

Hvordan er det lige, man sætter jakkesæt, skjorte og slips rigtigt sammen, hvilke sko skal man købe, og hvornår og hvordan bærer man en smoking? Foredraget afslører de mange små regler og normer, der gør en mand velklædt.

Dresscodes i forretning og politik

Man er i udlandet. Man har været til møder tidligere på dagen. Nu venter en tur i baren og så middag. Hvad skal man tage på af tøj og sko? I morgen skal der besøges en ny kunde. Skal slipset på, eller skal skjorten stå åben øverst?

Herremodens historie

Hvorfor er detaljerne så vigtige i herremoden, og hvor stammer jakkesættet egentlig fra? Tilhørerne får historien om herremodens udvikling siden 1600-tallet og mange af de anekdoter, den er fyldt med.

Personlig stil

Vi kan klæde os mere eller mindre, som vi vil i dag. Det er på den ene side rart og afslappende og på den side dødbesværligt. For pludselig sidder vi selv med ansvaret – ansvaret for at klæde os selv ordentligt på. Foredraget demonstrerer i ord og billeder, hvordan man opbygger en garderobe, der afspejler ens personlighed, og som samtidig hænger sammen stilmæssigt.

Under et foredrag deler Torsten slagfærdigt og underholdende ud af sin enorme viden på området, illustreret med en masse billeder. Torsten har optrådt i Peter Lund Madsens Hjernekassen på Teatret ved Sorte Hest og medvirket i radioprogrammet Hjernekassen på P1, holdt foredrag for firmaer og foreninger og offentlige institutioner. Torsten fortæller på en måde, at også kvinder finder det interessant. De køber i øvrigt 50 procent af mænds tøj.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torsten Grunwald, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Torsten Grunwald. Bookingforespørgsel
torsten-grunwald-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet