Trine Gadeberg - bifald.dk
Share Button

Trine Gadeberg

Koncert

Trine Gadeberg er en strålende stjerne med et dejligt nærvær – med en fantastisk stemme, som spænder over flere oktaver. Tag ikke fejl af den lille spinkle krop. Hun er blevet sammenlignet med Sarah Brightman af Ian Adam, der har undervist en lang række af verdens bedste musicalsangere.

Du er sikker på at komme i det rette humør, når Trine Gadeberg underholder med de største musicalklassikere, pop og filmhits. Det helt bliver bundet sammen med sjove og finurlige anekdoter, og publikum er sikret høj musikalitet, stemning og glæde.

Kirkekoncert

Trine laver også kirkekoncerter sammen med sine musikerne Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick (orgel/piano, trompet/flygelhorn og trommer) i en meget intens og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum i kirker og koncertsale landet over.

En koncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, nyt som gammelt i god blanding med den klassiske solo, alt sammen kædet sammen med søde anekdoter.

Trioen, som hedder LAH (Lidt Af Hvert), er også leveringsdygtig i trestemmig sang, og Trine får med lethed sit publikum til at synge med på et par sange. Ja, man kan slet ikke lade være.

Trine Gadeberg som konferencier

Trine er en vaskeægte entertainer, hvad enten hun bliver engageret til at synge, være sjov eller som konferencier. Hun går ind i jobbet med en kæmpe engagement, og I kan derfor læne jer trygt tilbage, når I har inviteret dette lille livsstykke inden for jeres festramme.

Trine er også tekstforfatter og kan hyres til at skriver jeres firmasang, eller lave et oplæg, peptalk til jeres næste arrangement.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trine Gadeberg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Trine Gadeberg. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet