Trolle og Tormod (B)lærige Børneshow - musik for børn
trolle-og-tormod-bifald
Share Button

Trolle og Tormods (B)lærerige Børneshow

Trolle og Tormod har udviklet noget nyt: Seje og sjove børnesange, der handler om ting, der normalt hører skolen til – sange man lærer noget af!

Med spaderne på ryggen drager Trolle og Tormod ud i verden og fyrer den af til rap, reggae og lækker pop. Der er vanvittige bevægelsessange, der sætter fut i børnene og styrker deres motorik, koordinationsevne og kropsbevidsthed. Der er sange om tal og bogstaver, men også sange om tigere og makreller. Der er drilske løgnesange om børn med ben af løg og et rytmisk saveindslag, hvor børnene giver den gas.

Kort og godt: Trolle og Tormods (B)lærerige Børneshow aktiverer både latter-, hjerte- og hjernemusklerne.

Varighed: 1 x 45-60 min.

Målgruppe: børn i alderen 4-12 år.

Trolle og Tormods juleshow

Nu er det jul igen, og Trolle og Tormod synger lærerige sange, laver nisseskæg, ballade og snevejr.

Trolle og Tormod har de sidste mange år turneret land og rige rundt med det (B)lærerige Børneshow, hvor de synger og spiller og giver den gas på deres helt egen Trolle og Tormodske måde. Nu har vi den glæde at kunne præsentere de to spradebasser i et helt unikt juleshow.

Musikken er som altid reggaeinspireret, men i anledning af julen vil der også snige sig noget hård julemandsrock og en sej rødkålsblues ind i programmet.

Hvem ved, måske kommer hiphop-nissen også forbi og smider et håndtegn og en klejne?

Trolle og Tormod har spillet mere end 200 koncerter for børn og voksne i kulturhuse, skole, institutioner og indkøbscentre, på biblioteker og til privatfester. De har også spillet på Langelandsfestivalen.

Med støtte fra Kodas båndmidler 2004 indspillet og trykt cd’en ”Ni sange man kan lære noget af – og en sang om en makrel”. Cd’en er indspillet og mixet af producer Pharfar fra Bikstok Røgsystem. Sammen med Chapper (kendt fra børne-tv på DR) indspillet sangen ”Beatbox Åh Beatbox”, hvori Chapper lærer Trolle og Tormod at beatboxe. Og de har bidraget med sang til bogen Emma G, udgivet på Politikens forlag 2006.

Trolle og Tormod har medvirket i tv-programmerne Brunch på TV 2 Lorry og Go’ morgen Danmark på TV 2.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trolle og Tormod, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Trolle og Tormod. Bookingforespørgsel
trolle-og-tormod-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet