Trylle Ole - trylleri for voksne og børn
trylle-ole-bifald
Share Button

Trylle Ole

– magisk underholdning

Din garanti! Ole Larsen bedre kendt som Trylle Ole har mere end ti års erfaring som professionel tryllekunstner. Hvad enten dit behov er underholdning til fødselsdag, bryllup eller anden fest, er du garanteret en stor oplevelse, når valget falder på Trylle Ole.

Underholdning til fest med Trylle Ole

Fester – hvad enten det er i firmaregi eller privat – har det fælles formål, at de gerne skulle give gæsterne en god oplevelse, som de husker længe efter. Trylle Ole kan være det ekstra krydderi, der gør, at dine gæster husker netop din fest som noget særligt.

Ole involverer folk i sin optræden på en behagelig måde, og hans trylleri foregår helt tæt på. Ja, ofte lige foran næsen på dine gæster. Close-up trylleri med Trylle Ole er personlig underholdning og en uforglemmelig oplevelse.

Som et spændende alternativ til en traditionel gave, kan du også vælge at overraske festens arrangør eller festens midtpunkt med en fælles oplevelse for alle med tryllekunstneren Ole Larsen

Underholdning til reception med Trylle Ole

Ved reception og åbent hus-arrangementer bliver Trylle Ole ofte bestilt til at underholde gæsterne i starten, give dem grineoplevelser og ryste dem sammen.

Trylle Oles stærke trylleri vil være en gevinst ved enhver reception. Folk får med det samme løsnet op over for hinanden, og pludselig har alle et naturligt fælles samtaleemne. Hvordan gjorde han det?

Trylle Ole underholder ikke kun ved receptioner, men bliver ofte anvendt i forbindelse med personalefester, kundearrangementer, salgskurser m.m.

Underholdning til julefrokost med Trylle Ole

Julefrokost og firmafestarrangementer er et af Trylle Oles specialer. Her tryller han ofte helt tæt på blandt folk og involverer publikum personligt. Dette giver gæsterne en fælles oplevelse og et samtaleemne. Underholdning til julefrokoster for større forsamlinger på 200 gæster eller derover kan også arrangeres. Her vil Ole typisk alliere sig med en eller flere af sine tryllekolleger.

Husketeknik med Ole Larsen

Oplev et indlevende og underholdende foredrag af Ole Larsen. Foredraget handler om, hvordan vi kan bruge husketeknik, og hvordan man via teknikker og øvelser træner hukommelsen og holder hjernen aktiv.

Ole Larsen når ud til et bredt publikum, og foredraget er både humoristisk og lærerigt. Foredragets indhold er nyttigt for tilhørerne og præsenteres med sans for humor samt et glimt i øjet.

Børneunderholdning med Trylle Ole

Når du booker Trylle Ole, får du meget mere end blot en almindelig tryllekunstner. Du får en professionel børneentertainer med 15 års erfaring med underholdning for børn som fuldtidsbeskæftigelse.

I Trylle Oles show lægges der vægt på at få så mange grin frem som muligt. Det er et onemanshow med masser af situationskomik og publikumsdeltagelse. I showet bliver der også lavet forskellige dekorative ballonfigurer til de assisterende børn fra publikum.

Hvert år får Trylle Ole mange positive tilbagemeldinger fra glade og tilfredse arrangører. Trylle Ole får også mange genbookinger hvert år og kan med sindsro garantere kommende arrangører fuld valuta for pengene.

Vil du have kvalitetsunderholdning for børn, så er Trylle Ole et godt valg.

Trylle Ole kan også bookes som walk-around ballonmand til f.eks. åbent hus-arrangementer o.l., hvor han går rundt blandt gæsterne og laver ballondyr, tryller og spreder glæde og begejstring.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trylle Ole, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Trylle Ole. Bookingforespørgsel
trylle-ole-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet