Ulrik Wilbek - Book hans foredrag hos os!
ulrik-wilbek-bifald
Share Button

Ulrik Wilbek

Ulrik Wilbeks evner til at skabe holdpræstationer og store sportsresultater har gjort ham til en yndet foredragsholder. Det er også blevet til et par bøger fra Wilbeks hånd bl.a. om ledelse og motivation såsom Forskellighed gør stærk – ledelse med et menneskeligt ansigt (1997), Tro på dig selv – Min vej til at udvikle og motivere mennesker (2006) og Gør en forskel (2010).

Ved siden af sin trænerkarriere har Ulrik Wilbek oparbejdet en virksomhed som en eftertragtet foredragsholder, ikke mindst i erhvervslivet, hvor han i stor udstrækning formidler sine erfaringer med at skabe samarbejde på et hold bestående af meget forskellige mennesker.

Med Ulrik Wilbek som træner vandt herrelandsholdet i håndbold (endelig) en række medaljer ved både europamesterskaber og verdensmesterskaber. Efter trænergerningen 2014 fortsatte Wilbek i Danmarks Håndbold Forbund som sportschef; en stilling han havde haft siden 2012.

Foredrag med Ulrik Wilbek

Ledelse i medgang og modgang

I en tid, hvor mange virksomheder er i krise, arbejdsløsheden stiger, og alles øjne er rettet mod måltavlen, når håndboldlandsholdet toner frem på skærmen, forsøger Ulrik Wilbek at redegøre for, hvad der sker med mennesker i modgang, og hvilke krav det stiller til lederen.

Når Ulrik Wilbek fortæller om ledelse, er det umuligt ikke at lytte. Ulrik Wilbek er vant til at tale, så det bliver forstået, og han ved, hvad han taler om. Det har han bevist adskillige gange!

Hans pointer er jordnære og brugbare.

Motivation i medvind og modvind

Et foredrag om mening, ejerskab, inspiration, opgaver, handleplaner og prioritering.
Hvordan kommer du tilbage fra dårlige oplevelser som stress og depressioner?
Hvordan opnår du i stedet for at undgå?

Ledelsesmæssige udfordringer i et præstationsmiljø

Ulrik Wilbek stiller skarpt på ledelse, vinderkultur, værdier, motivation, forskellighed og rekruttering. Det er alle områder, der for virksomheden er livsnødvendige. Ulrik behandler dem alle med udgangspunkt i, at virksomheden skal skabe de optimale resultater sammen med medarbejderne.

Kun gennem en gensidig respekt og en afstemt målsætning ledelse og medarbejdere imellem opnås resultaterne, der stiles efter.

Talentudvikling

Rigtig mange faktorer spiller ind, for at det talent, vi spotter, også udvikler sig i den retning, vi håber. Der er kæmpe forskel på at være et talent og på at lykkes.

Hvad er talent?
Hvad kræves der af et talent?
Hvordan skal omgivelserne forholde sig til talentet?
Hvordan udvikler vi talenterne?

Ulrik Wilbeks foredrag, baseret på bogen Talent, kommer hele vejen rundt om talentudvikling.

Bring kompetencerne i spil – og gør en forskel

Ulrik Wilbek har altid arbejdet med at få alle ressourcer og kompetencer frem i sine medarbejdere. Det gælder også alle medlemmer af byrådet og medarbejderne i kommunen. I dette foredrag giver Ulrik Wilbek eksempler på, hvordan man får det bedste frem i hver enkelt gennem en anerkendende tilgang.

Mit liv som landstræner

Ulrik Wilbek fortæller om sin tid som landstræner ledsaget af billeder og anekdoter fra opture og nedture. Hvilket hold var det bedste, Ulrik har trænet? Hvad er den vigtigste egenskab for at blive en elitesportsudøver? Hvilke kriterier lå til grund for udvælgelsen af spillere? Hvordan er det altid at skulle have medierne med på sidelinjen? Hvorfor stoppede han egentlig?

Derudover er det muligt at bestille foredrag omhandlende ledelse og motivation, der målrettes til den enkelte virksomhed.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ulrik Wilbek, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Ulrik Wilbek. Bookingforespørgsel
ulrik-wilbek-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet